Cumartesi, Temmuz 28, 2012

Özmurat Spor Camiası İftar Yemeğinde Buluştu

Küçükçekmece İlçesinin köklü Kulüplerinden Özmuratspor Kulüp Başkanı Hasan Gümüşdağ Kulüp üyelerine iftar yemeği verdi.

Özmuratspor Kulüp Lokalinde düzenlenen iftar yemeğine, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin İpek, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Seymen Gençtürk, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkan Vekili Seyit Bel, İstanbul Demirspor Kulübü Genel Kaptanı Ahmet Çalık, Sultan Murat Mahallesi Muhtarı Faruk Demir, eski futbolculardan Sadık Şencan, Rumelili sanatçı Ramazan Günay ve Kulüp Üyeleri, Yöneticiler ve Kulübe destek verenler iftar yemeğine katıldılar.


Gümüşdağ'dan teşekkür!
Özmuratspor Kulüp Başkanı Hasan Gümüşdağ, iftar yemeği öncesi yaptığı konuşmada tüm davetlilere katılımlarından ötürü teşekkür etti. Gümüşdağ, “Yeni sezon tüm kulüplere hayırlı ve uğurlu olsun. Yeni sezonunda genç bir ekiple amatör ruhla burada centilmence mücadele vereceğiz. Hedef ligde kalıcı olup genç futbolcuları yetişmesini sağlayıp genç arkadaşlarımızı profesyonel takımlara vermektir. Bizlere destek veren Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve Kulüpler Birliği Başkanı Seymen Gençtürk’e ve ekibine yürekten teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Gençtürk: Hizmetlerimiz sürecek!
Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanı Seymen Gençtürk de iftar yemeğinde şu sözlere yer verdi; “bu iftar yemeğinde bizleri bir araya getiren Özmurat Spor Kulüp Başkanı Hasan Gümüşdağ Başkanımıza ve çok değerli Yöneticilerine teşekkür ederim. Burada bulunan siz değerli Özmurat Spor Kulüp Üyeleri ve Yöneticileri ile birlikteyiz. Hepimizin ortak amacı amatör spora hizmet etmektir kimimiz zamanının kimimiz parasını, kimimizde  tercümelerini amatör spora hizmet etmek için harcamakta amacımız çocuklarımızı sokaklardan kurtarıp topluma faydalı bireyler yetiştirmek ayriyeten Türk futboluna da yeni yetenekler kazandırmaktır bundan sonrada Amatör kulüplere desteğimiz hep sürecektir”


HABER VE FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.