Pazartesi, Temmuz 30, 2012

Alibeyköyspor antrenman temposunu artırıyor

Alibeyköyspor 2012-2013 sezonu için hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.Teknik Direktörlüğüne Süleyman Yaşar İçli'yi, Yardımcı Antrenörlüğe Ergün Seven'i ve kaleci Antrenörlüğüne Bahattin Demircan’ı  getiren Süper Amatör Lig ekiplerinden Alibeyköyspor’da antrenmanlar oldukça yoğun bir tempoda devam ediyor.

İçli: Sezon İçerisinde Rahat Etmek İçin Ağır İdman Yapmalıyız
Turuncu-mavili futbolcular yorgunluktan şikâyet ederken, Teknik Direktör Süleyman Yaşar İçli “sezon içerisinde rahat etmek için şimdiden işi sıkı tutmamız gerekiyor, bu yorgunluklar bizlerin menfaatine olan yorgunluklar, ilerleyen günlerde bu antrenmanlar sizleri yormayacak, aksine keyif everecek. Zor olanı bitirdik sayılır. Henüz bir haftadır çalışıyoruz, çalışmalara yeni başlamamıza rağmen sizlerden oldukça memnunum. Bundan sonraki antrenmanlar birbirimizi tanıdıkça daha keyifli ve verimli geçecek” dedi. Antrenman hafif tempoda koşu ve açma-germe çalışmaları ile başladı. Ardından 5’e 2 top kapma çalışması yapıldı. Sonrasında 20’şer dakikadan 2 devre tam sahada çift kale maç yapıldı. Beyaz takım sarı takımı 5-1 mağlup etti. Maçın ardından antrenman tamamlandı ve oyuncular stattan ayrıldı.
Seven: 3-4 transferle çok daha iyi olacağız
Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Yardımcı Antrenör Ergün Seven “antrenmanlar çok yoğun ve yorucu geçiyor. Sezon öncesi olduğu için kondisyon yüklemesi yapıyoruz. Futbolcular bu durumdan biraz şikâyetçi ama bu antrenmanları yiyerek ilerde çok rahat edecekler. Kadro konusuna gelince, bugün izinli olan 3 oyuncumuz ve transfer edeceğimiz 3-4 oyuncu da takıma katıldığında çok çok iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum. Şunu çok rahat söyleyebilirim Alibeyköyspor iyi yolda, inşallah önümüzdeki sezon bizden bekleneni yapıp bir üst lige çıkacağız” dedi.

Demircan: Alibeyköy’ün Kaleci Problemi Olmayacak
Kaleci Antrenörü Bahattin Demircan’da yaptığı açıklamada “şu anda iki kalecimiz var, bir kaleci daha gelecek. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Alibeyköyspor’u önümüzdeki sezon kale ile ilgili bir problemi olmayacağını söyleyebilirim” dedi.

 
HABER-FOTOĞRAFLAR: SELİM DEMİRER

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...