Perşembe, Temmuz 26, 2012

Silivrispor'dan Başkan Işıklar'a ziyaret

Silivrispor Kulübü Yöneticileri, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret ederek yeni sezon öncesi bilgi ve fikir alışverişinde bulundular.


Silivrispor Kulübü Başkanı Mustafa Saral ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ı makamında ziyaret etti. Yeni sezon öncesinde fikir ve bilgi alışverişinde bulunan Kulüp Başkanı Mustafa Saral, 2. Başkan İhsan Altun, As Başkan Rafet Keskin, Yönetim Kurulu Üyesi Bora Balcıoğlu, Voleybol- Basketbol Şube Sorumlusu Süleyman Gençoğlu ile Tesis ve Saha Sorumlusu Yusuf Temel kendilerini ağırladıkları için Işıklar’a teşekkürlerini ilettiler.

Işıklar'a anlamlı hediye
Kulüp Başkanı Mustafa Saral gerçekleştirdikleri ziyarette, Silivrisporlu futbolcuların imzaladığı futbol topunu Başkan Işıklar’a hediye etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Işıklar, hediye için teşekkür ederek kulübe 3. Ligde başarılar diledi.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.