Cumartesi, Temmuz 28, 2012

Zara Ekinli ve K. Karabekir Mevlana, dostça başladı, dostça bitirdi

ZARA EKİNLİSPOR :0 KAZIM KARABEKİR MEVLANASPOR :0
İstanbul Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan iki komşu takım, Zara Ekinlispor ve Kazım Karabekir Mevlanaspor, Kulüp tarihlerinde A takımlar seviyesinde ilk defa bir müsabakada karşılaştılar. Öncesi, maç esnası ve maç sonrası dostça başlayan ve yine başladığı gibi biten müsabakada bol pozisyon vardı ancak gol olmadı.

Zara Ekinli Stadında oynanan maçta sıcak havaya rağmen ilgi oldukça yüksekti. Zara Ekinlispor Kurucu Üyesi ve Onursal Başkanı Mustafa Can, İki ekibin Yönetim Kurulu Üyeleri, Galatasaray Futbolcu Tarama Ekibi Antrenörlerinden Ali Seçkin, Küçükköysporlu Yöneticiler ve Teknik Direktör Ferit Büyükturgay ve Antrenör Mustafa Kıvanç, Gazi Mahallesispor Teknik Direktörü Mustafa Ocak, Haliçspor Antrenörü Nazım Efendiler, İlçenin başarılı Antrenörlerinden Mümin Topçu, Albayrakspor Antrenörü Gülendağ Esen ve Albayraksporlu futbolcular, çevre semtteki Kulüplerin Yöneticileri ve futbolcular da müsabakayı takip edenler arasındaydılar.

30’ar dakikadan 3 eşit devre halinde oynanan ve her iki takımının da 3 ayrı kadro halinde mücadele verdiği müsabakada gol pozisyonları oldukça fazlaydı ancak iki ekipte gol fırsatı bulamadı.

Zara Ekinlispor’da takımla yeniden anlaşan Erkan Cırık oynadığı futbol ile sahanın en iyilerinden birisi olarak göze çarparken, kaptan Meşgul Alada ise sezonu arkadaşlarından 1 hafta geç açtığı için düz koşu yapmak ile yetindi. Kazım Karabekir Mevlanaspor’da kaptan Tarık ile kaleci Atilla oynadıkları sürelerde takımları adına oldukça faydalı işler yaptılar ancak mavi-beyazlılarda günün adamı Nijeryalı orta saha oyuncusu Sunday’di. Ayrıca Teknik Direktör Kerem Barut’un genç takımdan birçok oyuncusuna şan vermeyi tercih ettiği görüldü.

Sonuç itibari ile başlıkta da yazdığımız gibi, dostça başlayan maç, yine dostça sona erdi. İki takımın ilerleyen günlerde Kazım Karabekir Mevlanaspor tesislerinde bir müsabaka daha yapmayı kararlaştırdıklarını öğrenildi.


 
HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.