Perşembe, Temmuz 26, 2012

Müjdat Yetkiner: Ben yok, biz varız

2 Ağustos'ta yapılacak olan TÜFAD İstanbul Şubesi kongresi öncesinde başkanlığa adaylığını açıklayan Müjdat Yetkiner, yazarımız Ogün Koca'ya önemli açıklamalarda bulundu.

Yerel Futbol Sitesi'ne açıklamalarda bulunan Yetkiner'in açıklamalarından satırbaşları şöyle:




"Elimdeki lisanslar göreve uygunluğumu göstermekte" 
Kongre öncesinde ilk olarak dikkat edilmesi gereken bir konu hakkında tüm antrenör arkadaşlarımı bilgilendirmek istiyorum. 
Biliyorsunuz ki bir işi yapmak için o işi iyi bilmek lazım. Yani yapılacak işte çıraklık döneminin iyi geçmiş olması lazım. Bilindiği üzere yıllarca futbol oynadım, yıllarca antrenör yetiştirilmesinde aktif görevlerde bulundum ve yıllardır genç yetenekleri A takımlara gönderdim. TÜFAD başkanlığı yapabilmek için tüm yetki belgelerinin olması lazım. Elimde bulunan lisanslar benim bu işe uygun olduğumu göstermektedir ve ben de bu nedenle bu göreve aday oluyorum.




Yönetime İASKF modeli
Kongre öncesinde slogan olarak "Ben yok, biz varız" cümlesini seçtim. Hedeflerimizi de şöyle sıralayabiliriz;
İstanbul ilimizde 39 tane güzide ilçemiz var. Biz yönetimimizi 39 ilçeden 15 asil 15 yedek üye olarak yapacağız. Her ilçeden yönetime bizimle çalışacak olan arkadaşları seçeceğiz.Biz her ilçedeki antrenör arkadaşımızın derdini yakından takip edemeyiz ancak yapacağımız yönetimde olacak olan arkadaşlarımız her ilçemizin dertlerini bizlere iletecek ve biz de yönetim olarak yapmamız gerekenleri yapacağız. 
Nasıl ki İASKF ilçelerdeki Kulüpler Birliği başkanları tarafından oluşturulan bir yönetim ile yönetiliyorsa biz de aynısını yapacağız ve dertlere çare olacağız.


"TFF ile organize çalışacağız"
İlçelerdeki yönetici arkadaşlarımız kendi ilçelerinde turnuvalar yapacak ve TFF tarafından oluşturulacak milli takımlara bu turnuvalardan seçeceğimiz ve İstanbul genelinde yapacağımız final turnuvalarından oyuncuları beğenip göndereceğiz. TFF ile olan koordineli çalışmalarımız daha sağlıklı hale gelecek.


Antrenörlere iş imkanı
Ayrıca ilçelerimizdeki yönetici arkadaşlar liderliğinde yaz spor okulları yapacağız, iş ihtiyacı olan antrenör arkadaşlarımızada imkanlar sağlamaya çalışacağız.


Antrenör evi projesi için Başbakan'a ziyaret
Derneğimiz üyelerinden olan Milli Takımlar sorumlusu Abdullah Avcı ile ortak çalışmalarımız var.  Bu kongre sonrasında yine kendisi ile Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret ederek kendisinden bir 'antrenör evi' yapabileceğimiz vakıf yeri talebimizi ileteceğiz. Bunu sayın Başbakanımızın bize sağlayacağından eminiz. Yapılacak 'antrenör evi'nde yaşlanmış ve bakıma muhtaç antrenör arkadaşlarımızı barındıracağız. Bir huzurevi ortamı yaratarak, hastaların şifaları için, yardıma muhtaçların barınabilmesi için ve en önemlisi sevgi ve alaka eksikliği yaşayan arkadaşlarımızı burada hayata bağlamayı düşünüyoruz. 


"Herkese eşit yaklaşacağız"
TÜFAD İSTANBUL derneğinin kapısını herkese açarak daha aktif olmayı ve bize iletilecek tüm sorunların çözümü için çalışacağız.
İlimizde binlerce lisans sahibi arkadaşlarımız var, bunların dereceleri farklı olsa da bizim için fark olmayacak. Tüm sorunlara aynı ciddiyet ile yaklaşıp çözüm bulacağız.
Buradan tüm arkadaşlarımıza selamlarımı iletiyorum, kongrede desteklerini bekliyoruz.


HABER: OGÜN KOCA

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...