Perşembe, Temmuz 26, 2012

Arnavutköy Belediyespor transferde durmuyor!

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Arnavutköy Belediyespor, bir yandan iç transferde imzaları atarken, diğer taraftan da kadrosuna takviye yapmaya devam ediyor. Lacivert-yeşilliler, bugün 6 oyuncusu ile yeniden mukavele imzaladı.


Arnavutköy Belediyespor, geçtiğimiz ata transfer döneminde Kartal Belediyespor’dan alınan ve Klasman Grubu maçlarında başarılı performansıyla dikkatleri üzerine toplayan Futsal Milli takım oyuncusu Cem Keskin ile yine geçtiğimiz sezonun en gözde oyunculuarından birisi olan Salih Güven Alşak ile yeniden anlaşarak bu iki oyuncuya imza attırdı.

Arnavutköy Belediyespor ayrıca, geçen sezon kalesinde oldukça güven veren Kalecileri Hakan E. Çelebi ve İlkay Uçarlar genç takım kalecisi Ozan Rende yaptıkları sözleşmeyle lacivert yeşil kulüpte kaldılar. bu sezon Adnan Keskin’in performansını en üst seviyeye çıkarmayı düşündüğü genç yeteneği Koray Tarak ile sözleşme yaptı.

İmza töreni sonrası açıklama yapan Başkan ÜNER,  “Arnavutköy Belediyespor hızla büyüyen bir ailedir. Kadromuza gerek gördüğümüz mevkilere transferler yaptık. Amacımız Bölgesel Amatör Lige yükselmektir” diyerek transfere devam mesajı verdi.

HABER-FOTOĞRAF: MURAT DEMİRCİ

1 yorum:

ARBEDELİYİZ dedi ki...

HAY di ALLAH MAHCUP ETMESİN ALLAH GÜVENDİRSİN VİRA BİSMİLLAH ŞAMPİYONNNNNN ARBEDE

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...