Cumartesi, Temmuz 28, 2012

Kazım Karabekir Mevlanaspor, Kartepe yolcusu!

İstanbul Süper Lig temsilcilerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor, yeni sezona daha iyi hazırlanmak için kamp yeri arıyor. Mavi-beyazlıların Başkanı ve Teknik Kurmayları dün, bu amaç doğrultusunda Sakarya ve Kocaeli’nde bazı temaslarda bulundular.

Kazım Karabekir Mevlanaspor Başkanı Mustafa Türlü, Alt Yapılardan Sorumlu Yönetici Hilmi Ekinci, Kulüp Müdürü Tarık Karnıyarık ve Teknik Direktör Kerem Barut’tan oluşan heyet, Sakarya Karasu ve Kocaeli Kartepe’de bazı incelemelerde bulundular.


Heyet ilk olarak, Kocaeli Kartepe’de bulunan The Green Park Kartepe Resort Hotel’de bazı incelemelerde bulundu. 3 adet futbol sahası bulunan ve gün itibari ile Karagümrük A.Ş., Adanaspor, Tavşanlı Linyitspor ve Pendikspor’un kamp yaptığı tesisten oldukça memnun kalan Kazım Karabekir Mevlanaspor Başkanı Mustafa Türlü ve ekibi diğer seçenek içinse Sakarya’nın yazlık ilçesi Karasu’da temaslarda bulundular. Karasu’da bulunan 1 adet futbol sahasının bakımda olmasından dolayı Kartepe’de karar kılan Başkan Mustafa Türlü, Çanakkale ve Kütahya’da da bazı incelemelerde bulunduktan sonra takımını 10 gün içerisinde kampa gönderecek.


HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...