Cumartesi, Temmuz 28, 2012

Küçükköyspor ile Batı Trakya yenişemediler

KÜÇÜKKÖYSPOR:1 BATI TRAKYA TÜRKLERİSPOR :1
İstanbul Süper Ligin iki ekibi Küçükköyspor ile Batı Trakya Türklerispor, hazırlık maçında Küçükköy Stadında karşılaştılar. Müsabaka karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.


Küçükköyspor sahaya, Mustafa, Ersan, Bilal, İshak, Mikail, Sercan, Rıdvan, Sefa, Onur, Bahadır ve Taner ilk 11’i ile başlarken, Batı Trakya Türklerispor’da Kerem, Enes, Mehmet, Ahmet, Burak, Uğur, Yunus Emre, Furkan, Emrullah, Mustafa ve Ceyhun ilk 11’i ile başladı.
30’ar dakikalık 3 eşit devre halinde oynanan iki takımın da tüm oyuncularına şans verdiği maçta, Batı Trakya Türklerispor Feriköyspor’dan transfer edilen Mustafa’nın 22. dakikadaki kafa golü ile 1-0 öne geçti.

Yeni sezonun ilk hazırlık maçını oynayan Küçükköyspor bu gole 85. dakikada Orhan’ın golü ile karşılık verdi ve maç 1-1 sona erdi.

Küçükköyspor’un Çatalcaspor’dan transfer ettiği kaleci Mustafa ile (30. dakikada sakatlanıp oyundan çıkan) Bahadır takımı adına sahanın en iyi oyuncuları olarak göze çarparken, Batı Trakya Türklerispor’den de Ahmet ile Mustafa takımları adına en çok mücadele eden oyuncular olarak gözüktüler.

HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.