Pazartesi, Temmuz 30, 2012

Öz Alibeyköyspor iftarda bir araya geldi

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden Öz Alibeyköyspor Yönetim Kurulu, Üyelerine bir iftar yemeği düzenledi. Turuncu-mavili Kulübün yıllardır tertiplediği ve gelenek haline gelen etkinlik, Ramazan ayı süresince her gün bir Yönetici tarafından karşılanıyor. Öz Alibeyköyspor Yönetim Kurulu ayrıca iftar yemeğinin ardından Teknik heyet ve A takım futbolcuları ile bir toplantı yaptı.

Eyüp temsilcisi Öz Alibeyköyspor, bu akşam düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Kulüp Başkanı Metin Çırpan, Yönetim Kurulu, Üyeler, Teknik heyet ve futbolcular; iftar yemeğinin ardından bir toplantı düzenleyerek yeni sezon hakkında fikir alışverişinde bulundular.

Ramazan ayında iftar yemeği geleneksel hale getirdiklerini ve camiayı bir araya topladıklarını belirten Öz Alibeyköyspor Kulübü Başkanı Metin Çırpan, “Ramazan ayını idrak ettiğimiz şu günlerde bizde Öz Alibeyköyspor ailesi olarak, bir arada olmak amacıyla her yıl düzenlediğimiz iftar yemeği programını bu yılda sürdürüyor ve her akşam bir üyemizin katkısı ile organize ediyoruz. Bu vesile ile her gün bir araya gelmiş oluyoruz. Bu akşam Üyelerimizin ve A takım futbolcularımızın bir arada olması açısından iftar yemeğimiz oldukça güzel geçti.

Yeni sezonda İstanbul 1. Amatör Ligde mücadele edecek olan A takımımız çalışmalarına 31 Temmuz 2012 Salı günü başlayacak. 2012-2013 sezonunda öncelikle Öz Alibeyköyspor’a ve diğer tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

HABER-FOTOĞRAF: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...