Pazar, Temmuz 01, 2012

Eyüpspor transfer atağına kalktı

TFF 2. Lig temsilcilerinden Eyüpspor Kulübü Başkanı Şevket Sever transfer için düğmeye bastıklarını belirtti. Bu ligin en önemli futbolcularına imza attıracaklarını belirten Başkan Sever İç transferde de tüm futbolcularla sözleşme imzaladıklarını söyledi.  Başkan Sever Gaziantepspor’dan 23 yaşındaki stoper mevkiinde oynayan Soner Örnek ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarının müjdesini verdi. Eflatun-sarılılar dış transferde ise Soner'in haricinde 4 oyuncuya daha imza attırdı.


Dün kendisini eflatun-sarılı formaya bağlayan sözleşmeye imza atan Soner Örnek Eyüpspor forması için terini son damlasına kadar akıtacağını ifade etti. İmza törenin konuşan Eyüpspor Başkanı Şevket Sever iç transferi bitirdiklerini belirterek şöyle konuştu. “İç transferde Halit Matlı, Doğan Altınkaya, Hakan Akbaş, Tayfun Taner, İlhan Çelikay, Aytürk Halil Hocaoğlu, Onur Demirtaş, Koray Kurt, Eser Yayla, Emrah Eyüboğlu, Savaş Esen, Ali Cansun, Ali Berk Acar ve Mustafa Arslan’ın sözleşmelerini yeniledik. Dış transferde çok önemli isimlere Eyüpspor forması giydireceğiz. Şu ana kadar Almanya patentli forvet oyuncusu Deniz Sagi, Alanyaspor’dan kanat oyuncusu Tevfik Işık, Afyon Karahisarspor’dan kaleci Gökhan Ant’ı ve Kırklarelispor’dan orta saha oyuncusu Murat Baytaroğlu’nu renklerimize bağladık. Bu transferler Eyüpspor’a hayırlı olsun.

Prensipte anlaştığımız futbolcular var
Eyüpspor Kulübü Başkanı Şevker Sever şu anda ismini açıklamadıkları 6 futbolcuyla daha prensipte anlaştıklarını ifade etti. Başkan Sever, “Sezonun en iddialı takını kuruyoruz. Daha birbirinden önemli 6 futbolcuyla prensipte anlaştık. Bu isimleri de kulüpleriyle olan sorunlarını hallettikten sonra basına duyuracağız. Hedefimiz belli ve bu sene hedefimizde en ufak bir şaşma olmayacak.

Ligin en kaliteli takımını kuruyoruz
Şevket Sever konuşmasını şöyle sürdürdü. “Bu ligin en kaliteli en istekli ve en hırslı futbolcularıyla anlaştık. Hedefleri olan ve başarıya susamış futbolcularla yoluma devam ediyoruz. Eyüpspor inşallah yeni sezonda tuttuğunu koparan bir takım olacaktır. Yeni transferlerimiz gücümüze güç katacak. Ben bile bu takımı izlemek için daha şimdiden heyecanlanıyorum. Yenilenen teknik kadromuz ve transfer ettiğimiz futbolcularımızla hedeflerimize koşar adım gideceğiz. İddia ediyorum Eyüpspor bu sezon yaptığı transferler ve alacağı başarıları sonuçlarla en çok konuşulacak takım olacaktır.” şeklinde konuştu.

HABER: BURAK KURTULUŞ

Hiç yorum yok:

Rasathane 3 puanı 3 golle aldı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'un lideri Küçüksu Rasathanespor 11.hafta mesaisinde deplasmanda Heybeliadaspor'u 3-0 yendi.