Cuma, Temmuz 27, 2012

BAL takımları, Kulüpler Birliği kuracak

Bölgesel Amatör Ligi'nde mücadele eden takımların yöneticileri, Bölgesel Amatör Ligi Kulüpler Birliği kurulması için çalışma başlattı. Gaziantep Grand Otel'de gerçekleştirilen toplantıda, birliğin kurulması konusunda takımların başkan ve yöneticilerinden görüş ve öneri alındı.
16 takımın başkan ve yöneticisinin katıldığı toplantıda konuşan İzmirspor Kulüp Başkanı Emin İşletir, kulüpler birliğini kurarak, BAL Ligi'nde mücadele eden takımların sorunlarını daha rahat anlatacaklarını söyledi.


İşletir, birliğin merkezinin Ankara'da olmasını planladıklarını ifade etti. Adana Gençlerbirliği Başkanı Haluk Güner Köktürk de kulüpler birliğini, BAL Ligi'nde mücadele eden 166 takımın görüş ve düşüncelerini aldıktan sonra kuracaklarını belirtti.


Süper Lig takımlarının imkanlarının sınırsız olduğunu vurgulayan Köktürk, “Bizim dışımızdaki bütün liglerin giderleri karşılanıyor. Bize de deplasmanlar için kilometre başına 1,5 TL veriyorlar. Biz, İddaa, Toto ve Loto'ya da girmek istiyoruz. Bu organizasyonlara dahil olursak maddi olarak rahatlarız” diye konuştu. Konuşmaların ardından kulüp yöneticilerinin görüş ve önerileri alındı.




KAYNAK: www.hurriyet.com.tr

Hiç yorum yok:

Ataşehir Arenaspor zorlu mücadeleye hazır

İstanbul 2. Amatör Lig 17. Grup'ta lider Ataşehir Arenaspor bugün sahasında takipçisi Valide Tayfunspor'u konuk edecek.