Pazartesi, Temmuz 30, 2012

Leventspor yeni sezonu açtı

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Leventspor, bugün akşam saatlerinde 2012-2013 sezonunun ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Yeni sezonun ilk çalışmasına 16 futbolcu katıldı. Teknik Direktör Serdar Gücüyener ve Antrenör Recai Şahinler'in nezaretinde Levent Spor Kulübü Tesislerinde gerçekleştirilen çalışma yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü.

İç transferde 11 futbolcuyla anlaşan Leventspor'da, dış transferde de kaleci Tuncay Döşoğlu, Volkan Yazkan ve Ercan Duman'da yeni sezonun ilk antrenmanında yer aldılar. Ali Cem ve Yakup ise izinli oldukları için çalışmada yer almadılar.


Antrenman öncesi Leventspor Kulüp Başkanı Mehmet Şenozan futbolcularla bir araya gelerek, yeni sezonun herkes adına hayırlı olmasını diledi. Teknik ekipte futbolcularla kısa bir toplantının ardından çalışmalar start aldı. Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından koordinasyon antrenmanı yapan Leventspor, zaman zaman koşu için Levent Spor Kulübü Tesisleri çevresinde bulunan çim alanda kullanıldı. Yaklaşık 1 saat 15 dakika süren antrenmanın ardından bugünkü çalışma noktalandı.



Geçtiğimiz sezonu Günyamaçspor'un A takımında ve U19 Liginde tamamlayan Rıdvan, Ufuk ve Furkan ise Leventspor'la birlikte çalışmada yer ayrıldılar. Ayırca Tepecik A.Ş takımının alt yapısında forma giyen 1994 doğumlu genç yetenek Ertuğrul'da sezonun ilk antrenmanında yer aldı.

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
Daha Fazla Fotoğraf İçin http://www.leventspor.com/412-Leventspor-Haber-a-takimimiz-sezonu-acti.aspx
Adresine Tıklayınız!

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.