Cuma, Temmuz 27, 2012

Kocaalispor'da belirsizlik

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Kocaalispor’da büyük bir sessizlik hakim. Mavi-Beyazlı ekibin yeni sezonda hangi kadro ve teknik heyet ile mücadele edeceği henüz net değil.

Adapazarıspor, As Akyazıspor ve Kocaalispor’un Sakarya ili adına mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig’in yeni sezonu için kriterler belirlenirken, ekiplerde de hareketlilik başladı. Adapazarıspor yeni transferlerini belirlemeye başlarken, As Akyazıspor’da yeni hedefini belirlemeye çalışıyor. Sakarya Süper Amatör Lig’de şampiyon olduktan sonra Bölgesel Amatör Lig’e çıkan Kocaalispor’da ise tam bir sessizlik hakim. Mavi-Beyazlı yönetimin Antrenör Ercan Zorlu ile halen masaya oturmadığı öğrenilirken, mevcut kadroda da belirsizlik var. Kocaalispor’daki belirsizliğin bir an önce sona ermesi ve çalışmaların başlaması gerekiyor.


Kocaalispor Antrenörü Ercan Zorlu’nun yeni sezonda takımın başında bulunup-bulunmayacağı halen belli değil. Ercan hoca’nın yönetimden görüşme talebi beklediği söyleniyor.
Geçtiğimiz sezon üst üste elde ettiği başarılar ile dikkat çeken Kocaalispor’un Bölgesel Amatör Ligde nasıl bir yol haritası çizeceği merak konusu.

HABER-FOTOĞRAF: SİNAN KOLCU

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...