Çarşamba, Şubat 15, 2012

Sadabad Futbol Turnuvası başlıyor

Kağıthane Sadabad Spor Kulübü Başkanı Cengiz Öztürk’ün girişimleriyle ilk kez 2009 yılında düzenlenen Sadabad Futbol Turnuvası, 25 Şubat 2012 Cumartesi günü Kağıthane Belediyesi Nurtepe Stadı'nda başlıyor.

2. Amatör Ligde mücadele edecek olan, Çeliktepe Ümit, Feriköy Paşa Mahallesi, Güney Yıldızı, İkinci Nesil, Örnektepe ve Sadabad takımlarının katılacağı turnuvanın başlama vuruşu, 25 Şubat 2012 Cumartesi günü saat 16’da, Feriköy Paşa Mahallesi-Sadabad maçı ile yapılacak.

Cengiz Öztürk: Güzel bir turnuva olacak
3 yıldır düzenlenen turnuvanın Komite Başkanı da olan Kağıthane Sadabad Spor Kulübü Başkanı Cengiz Öztürk, Yerel Futbol Sitesine yaptığı açıklamada, “Bu turnuva geçtiğimiz 2 sezon 1. Amatör Lig başlamak üzere iken düzenlenmişti. Şimdi ise 2. Amatör Kulüplerimize yönelik bir etkinlik olarak tertipledik. Bu turnuvada amacımız kendimizi lige hazırlamak. Altı çok değerli takımımız, burada final için yarışacaklar. Müsabakalar büyük bir hedef içinde geçecek. Sadabad Futbol Turnuvası’nda her zaman sürprizler yaşanabiliyor. Bunların örneklerini geçmişte çok kereler gördük. Daha az favori olan takımlarımızın daha iyi dereceler yaptıklarını gördük. Dolayısıyla bu sezon da sürprizlere herkes açık olmalı. Ama ne olursa olsun, çok kıymetli ve iddialı altı takım burada çok güzel bir mücadele sergileyecekler. Güzel bir organizasyon olacağını düşünüyorum. Her şeyden önce tüm takımlara kazasız belasız sakatlıksız güzel bir turnuva diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABER: BURAK KURTULUŞ 

1 yorum:

Adsız dedi ki...

CENGİZ BAŞKAN BÜYÜKSÜN ALEMİN KRALI

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...