Pazar, Aralık 16, 2007

Paşa kendini ateşe attı

MUSTAFAKEMALPAŞA: 1 PAZARİÇİ KÖPRÜLÜ: 3

HABER: AHMET FARUK ÖZCAN
İstanbul Süper Amatör Küme 1. Grup'taki kritik maçta Pazariçi Köprülüspor, deplasmanda Mustafakemalpaşaspor'u 3-1 mağlup etti.
Avcılar Turgut Özal Stadı'ndaki maça iki takım da temkinli başladı ama Köprülüspor daha baskılı oynamaya çalışıyordu. Mustafakemalpaşa sadece rakibi bozmaya çalışır bir görüntü çizdi, ayağa top oynamadı. 25. dakikada duran topta kaleci Umut'un büyük hatasını Sezai değerlendirerek konuk takımı 1-0 öne geçirdi. Bu dakikalardan sonra bastırmaya çalışan Paşa, istediğini gerçekleştiremedi. Sadece 40. dakikada Erkan'la bir pozisyon buldular, onu da değerlendiremediler. İlk yarı da Gaziosmanpaşa temsilcisi Pazariçi Köprülü'nün 1-0 üstünlüğüyle bitti.
İkinci yarıda MK Paşa ataklarını sıklaştırmaya başladı. Pazariçi Köprülü de etkili kontrataklar yaptı. Oyuna ikinci yarıda giren İbrahim'in müthiş golüyle skora denge geldi: 1-1. MK Paşa tam moral bulmuştu ki, Pazariçi Köprülü'nün kaptanı frikikten güzel bir golle takımını 2-1 öne geçirdi. Bu golden sonra MK Paşa disiplinden koptu. P. Köprülü, bir kontratakta Alper'le skoru 3-1 yaptı.
Bu yenilgiyle Mustafakemalpaşa tehlikeli bölgeye girdi. İleriki haftalarda iki takımı da zor günler bekliyor. MK Paşa'nın 15, Pazariçi Köprülü'nün 14 puanı bulunuyor.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

2 sezon içerisinde 2.amatör kümeden 1.amatör kümeye,1.amatör kümeden süper amatör kümeye çıkma başarısı gösteren takımımızı,camia ve yönetim olarak süper amatörde mücadele edecek güce ulaştımaya çalıştık.Burası kurtlar sofrası.Pazariçi Köprülü spor olarak Kurtlar sofrasında yem olmamak için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz.Amacımız Süper amatör kümede kalıcı olmakla birlikte hedefimiz üst ligleri zorlamaktır.Başarıya giden yol birlik,beraberlik,dayanışma ve çok çalışmaktan geçer.Biz buna varız.Bu Galibiyet Tüm Pazariçi Köprülü spor Camiasına hayırlı olmasını diler yaklaşan Kurban Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım.Ayrıca yenihizmet veren amatör futbol nete başarılar dilerim.Pazariçi Köprülü Spor Genel Sekreteri Abbas VARDARLI

Adsız dedi ki...

bence mkpaşada teknik heyet bu işi bırakmalı yapamıolar ben amatörde kaç yıldır izleyiciyim bu kadar kötü bir hoca görmedim zaten hiç yakışmyo gitsin evden maç izlesin

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.