Pazartesi, Aralık 31, 2007

Kırklareli'nden kısa kısa

Fark gelmesin diye...
Kırklareli Yıldızlar Liginde oyanan Lüleburgaz-Yıldırım maçı, ev sahibi ekip 11-0 öndeyken, Yıldırımsporluların sakatlanmalarını öne sürmesi nedeniyle tamamlanamadı.
Bugüne kadar oynadığı 6 maçta 74 gol atarak rekora imza atan 'Burgaz'lı gençler, 75. Yıl Stadı'ndaki maçta 11-0'lik üstünlüğü yakaladı. Maç devam ederken Yıldırımsporlu futbolculardan Erol, Volkan, Metehan, Sedat ve Niyazi sakatlanarak sahaya dönemezken, takım 6 kişi kalınca maçın hakemi Ömer Çetin müsabakayı 42. dakikada tatil etti.
Lüleburgazspor yıldız takımı antrenörü Metin Kuçam, bir maçta 34-0 kazanıp rekor kırdıktan sonra tüm rakiplerinin kendilerinden çekindiğini belirterek, "Bizden çekinip fazla gol yemelerini önlemek için maçlarımıza ya eksik kadro ile geliyorlar ya da sakatlandıklarını öne sürerek sahaya dönmeyip maçın tatil olmasını sağlıyorlar. Tüm takımların yıldız futbolcuları, öğrenci olmalarına rağmen hafta içi oynadıkları maçlara tam kadro ile çıkarken hafta sonunda bizimle yapacakları maça ise eksik kadro ile gelip maçı 3-0 hükmen kaybetmeye razı oluyorlar'' dedi.

Kırklareli 'kaya' gibi
Kırklareli Yıldızlar Amatör Futbol Ligi A Grubu'nda oynanan maçta Kırklarelispor, Kayaspor'u 1-0 yendi. Maçın tek golü 5. dakikada Berkay attı.
Kırklarelispor Teknik Direktörü Turan Gökbayrak, maç sonu yaptığı açıklamada, "Daha önce Kayaspor'la yaptığımız hiçbir maçı kazanamamıştık. Bu sezon ise rakibimizle iki kez karşılaştık ve ikisinde de galip geldik. Şampiyonluğa doğru koşuyoruz'' diye konuştu.

Kayaspor 'bayram' yaptı
Kırklareli 1. Amatör Futbol Liginde Kayaspor, Üsküpspor'u 2-0'lık skorla geçti. Kayaspor'un iki golünü de 5 ve 75. dakikalarda Bayram attı. Kayaspor Teknik Direktörü Özay Balcı, Üsküpspor karşısında iyi futbol oynayarak güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Bu sanayi gol üretiyor
Kırklareli A Gençler Futbol Ligi A Grubu'nda mücadele eden Sanayispor, Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumuspor'u (SHÇEK) 15-2 mağlup etti. Sanayispor'un gollerini 17 ve 44'te Enis, 27'de İsmail, 30 ve 32'de Orhan, 47 ve 82'de Yusufcan, 55 ve 80'de Görken, 66, 75 ve 80'de Sezer, 70'de Sedat, 84'te Gökhan ve 87'de Cem attı. SHÇEK'in sayılarıysa 59 ve 90'da Nihat'tan geldi. Sanayispor Teknik Direktörü Tezer Zinet, rakiplerinin karşısında iyi futbol oynayarak güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi. Gelecek haftaki Pınarhisarspor maçında da futbolculardan böyle bir galibiyet beklediğini ifade eden Zinet, ''3 puan alarak grubumuzda ikinci olduk. Bundan sonraki hedefimizi ise birinci olmak'' dedi.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.