Cuma, Aralık 21, 2007

'Yeni Hayraboluspor çıkışa geçecek'


HABER: RECEP KARAGÖZ
Tekirdağ Süper Amatör Futbol Ligi'nde mücadele eden Yeni Hayraboluspor'un teknik direktörü Halil Yavuz, taraftarların zevkle seyredecekleri bir takım haline geleceklerini söyledi.
Yavuz, yaptığı açıklamada, Yeni Hayraboluspor'un uzun yıllardır amatör ligde mücadele veren köklü bir ekip olduğunu belirterek, takımda yer alan oyuncuların Hayrabolulu sporcular olduğunu ve ilçe dışından transfer yapmadıklarını vurguladı.
Yavuz, ''Takımımızın yaş ortalaması da çok genç. Bu nedenle bu sezon çok önemli bir yerde ligi tamamlayamasak da önemli değil. Gelecek yıllara yapılan yatırım olarak genç futbolcularımızı görüyoruz'' dedi.
Bu hafta alınan Sanayispor mağlubiyeti sonrası 12 puanla ligin orta sıralarında yer aldıklarını hatırlatan Yavuz, şöyle konuştu: ''İkinci yarı için hazırlıklarımız devam edecek. Oyuncularımızın hepsi çok genç. Müsabakalarda zaman zaman kişisel hatalar yapabiliyorlar. Bunları da biz tecrübesizliklerinden dolayı olduğunu biliyoruz. Takımımızı ileride, seyri herkese olağanüstü zevk veren bir futbol oynayacak duruma getirmek için elimizden geleni yapıyoruz.''

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.