Perşembe, Aralık 13, 2007

'Kral'dan Beşyüzevlerspor'a ziyaret



HABER: EROL EFTEKİN
Eski milli futbolcu ve gol kralı Tanju Çolak, Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettinpaşa İ.Ö.O ve Beşyüzevlerspor Kulübü'nü ziyaret ederek öğrencilerin ve genç futbolcuların sorularını cevapladı.
Efsane gol kral unvanına sahip, altın ayakkabı ödüllü eski Milli futbolcu Tanju Çolak Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa İlk Öğretim Okulu’na ve Beşyüzevler Spor Kulubüne motivasyon ziyaretinde bulundu. Tanju Çolak’ı Barbaros Hayrettin Paşa İlk Öğretim Okul Müdürü Ali İnci, Mustafa Yeşil ilk öğretim okulu müdürü Resul Delen, Beşyüzevler Spor Kulubü Başkanı Mustafa Koral, Kulüp Altyapı Hocası Gülendağ Esen birlikte karşıladılar.
Kral lakaplı ünlü eski milli futbolcu Tanju Çolak’a öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Bir müddet okul öğrencilerle sohbet eden Çolak, öğrencilerin sorularını içtenlikle cevapladı. Kendisine plaket verilmesinden sonra buradan ayrılan Tanju Çolak Beşyüzevlerspor Kulübü'ne geldi. Beşyüzevlerspor Kulübü Tesisleri'nde Başkan Mustafa Koral, yöneticiler ve teknik heyet ve minik futbolcular tarafından çiçeklerle karşılanan 'kral', minik futbolcularla söyleşi yaptı. Beşyüzevlerspor kulübü tesislerini gezen ve daha sonra A takımı idmanını izleyen Tanju Çolak burada tüm futbolcu ve idarecilerle hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra kulüpten ayrıldı.
Kral Tanju Çolak, Yerel Futbol Sitesi'ne yaptığı özel açıklamada Samsunlu hemşerisi Sadef kurucu ve onursal başkanı Erdal Aslan’ın daveti üzerine Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa İlk Öğretim Okulu ve Beşyüzevler Spor Kulubüne uğradığını belirterek kendisine gösterilen ilgiden büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getirdi.
Futbol yaşantısı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Çolak "24 yaşında İstanbul’a geliyorsunuz. Bir sene sonra Türkiye'nin en popüler adamı oluyorsunuz. Dünyanız, çevreniz bir anda değişiyor. Bir de eğitim bakımından çok yüksek seviyede de değilsiniz. Söylenen her şeye inanıyorsun. İster istemez farklı bir yaşantı içine giriyor insan. Hayat seni nereye götürürse oraya gidiyorsun. Ama benim farklı bir özelliğim var. Alkol ve sigara asla kullanmıyorum. Ben hiçbir zaman antrenman kaçırmadım. Bana kimse 'sen bu antrenmana çıkmadın' diyemez. Zaman zaman insanlar hata yapabilir. Hatalar insanlar içindir. Ama yaşadığım hiçbir neyi hata olarak görmüyorum. İsteyerek ve bilerek yaptım bunları. İnkar etmiyorum. Benim için, mutluluktu, huzurdu, keyifti, arayıştı veya enerji patlamasıydı. Artık ne derseniz onu siz söyleyin" diye konuştu.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Avrupa gol krallığını yaşamış efsane bir ismin sporcu öğrencileri ciddi anlamda heyecanlandıran bir buluşmaya imza atmış olması harika. Diğer spor starlarının da bu tür etkinliklerde daha sık görünmesi temennisiyle..
Tanju Bey'e teşekkürler...

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...