Salı, Aralık 25, 2007

Armutlu, Yeşilova'yı üzdü

YEŞİLOVASPOR: 0 ARMUTLU BELEDİYESPOR: 3

HABER: MUHAMMET EYÜPOĞLU
Yalova Süper Amatör Küme'se sezona iyi bir başlangıç yapan Yeşilovaspor, tecrübeli rakibi Armutlu Belediyespor'a yenilmekten kurtulamadı.
Karşılaşmanın her iki yarısında da oldukça kontrollü bir oyun sergileyen, rakibine top oynattırmamaya çalışan Armutlu, yakaladığı pozisyonları iyi değerlendirerek maçtan galip ayrılmayı bildi. Karşılaşmanın ilk yarısı, 1. dakikada Bayram’ın attığı golle, 1-0 Armutlu üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıya atak başlan siyah-beyazlılar 63. dakikada ilk golün sahibi Bayram’la ikinci golü de bularak iki farklı üstünlüğü elde etti. Armutlu Bld.Spor ataklarını rakip kalede sıklaştırarak 70. dakikada Barış’la bir gol daha buldu ve durumu 3-0’a getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca siyah-beyazlılar 3 golle 3 puanı hazinesine yazdıran taraf oldu.

STAT: Amatör Saha 1
HAKEMLER: Sefa Demir *** İbrahim Mengübeti *** Süleyman Çark ***
YEŞİLOVASPOR: Mahmuthan ** Efkan ** Yunus ** Serkan ** (Barış**) Nizamettin *** Serkan Öztürk** (Sinan Kaya**) Turgut ** Çetin *** Sinan ** Hilmi ** Serkan Konkmaz ** ARMUTLU BELEDİYESPOR: Seçkin *** Volkan *** Barış *** Erhan *** Onur *** (Osman**) Ercan*** (Mikail **) Ferhat*** Serdar*** Bayram*** Okan*** (Kadir**) Ahmet***
GOLLER: Bayram (1-63), Barış (70)

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.