Perşembe, Aralık 13, 2007

Kırklareli'nden haberler

Soner Boz, Lüleburgaz'ın teknik direktörü oldu.


DERLEYEN: RECEP KARAGÖZ

1. AMATÖRDE İLK YARILAR BİTTİ
Erteleme maçları oynanan Kırklareli 1. Amatör Futbol Ligi'nin ilk yarısını Kırıkköyspor ve Sanayispor gruplarında lider tamamladı.
A Grubu'nun yenilgisiz lideri Kırıkköyspor, erteleme maçında da Pehlivanköyspor'u 3-0 mağlup ederek puanını 23'e çıkardı. İkinci İnecespor'un 19 ve üçüncü İstasyonspor'un da 16 puanı bulunuyor. Sonuncu Gençlerbirliğispor ise ilk yarıyı puansız bitirdi.
B Grubu'nda da yenilgisiz Kırklareli Sanayispor 25 puanla ilk yarıyı lider, Şekerspor 22 puanla ikinci ve Özerspor 21 puanla üçüncü sırada tamamladı.
Grubun dokuzuncu sırasındaki Çiftlikköyspor'un 6, sonuncu sıradaki Emirspor'un ise 2 puanı bulunuyor. 1. Amatör Lig maçları da 23 Aralıkta başlayacak.

Lüleburgazspor'da yeni patron Soner Boz
TFF 3. Lig 4. Grup takımlarından Lüleburgazspor, teknik direktör Soner Boz ile sözleşme imzaladı.
Lüleburgazspor Kulübü'nde düzenlenen imza töreninde konuşan kulüp başkanı Siyami Aslan, 2007-2008 futbol sezonuna '2. Lig' parolasıyla başladıklarını belirterek, yeni oluşturdukları takımla şampiyonluk yolunda büyük yol aldıklarını söyledi.
Şampiyonluk iddialarından hiçbir zaman vazgeçmediklerini vurgulayan Aslan, ''Beykoz maçına kadar eski teknik direktörümüz Hasan Al ile beraber çalıştık. Ancak ardı ardına alınan kötü sonuçlar nedeniyle Hasan Al'la yollarımızı ayırdık'' dedi.
Şampiyonluk hedefine varmak için her şeyi yapacaklarını bildiren Aslan, şunları kaydetti: ''Yeni hocalarımıza inanıyoruz ve Lüleburgazspor yönetimi olarak mutluyuz. Her şeye rağmen Hasan Al'a Lüleburgazspor'a verdiği emeklerden ve kaliteli bir takım bıraktığından dolayı teşekkür ederiz. Bizden sonraki futbol hayatında kendisine başarılar diliyoruz. Yeni teknik adamlarımıza Lüleburgaz halkının ve taraftarlarının beklentilerini anlattık. İdealimiz için her şeyi yapmaya hazırız.''
Yeni teknik direktör Soner Boz da (Kocaelispor'da uzun süre prof. futbol oynamıştı) Lüleburgazspor'da görev almaktan dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, ilk defa teknik direktör olarak Lüleburgazspor'da yer alacağını belirtti. Daha sonra, Siyami Aslan ve Soner Boz arasında sözleşme imzalandı. Bu arada Boz'un yardımcılığını ise Dursun Genç yapacak.

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...