Pazar, Aralık 16, 2007

İstanbul'da cumartesi sonuçları

ESENKENT BOĞAZKÖY: 2 ALİBEY: 1

Geçen hafta Hadımköy'ü bayağı zorlayan Boğazköy, Alibey'i yenerek rahat bir nefes aldı. Haftaiçi gce yarısı operasyonuyla bazı disiplinsiz oyuncuları kadrodan çıkaran Silivri temsilcisinde ise kötü gidiş sürdü.

İSTANBUL SİNOP: 2 DOLAYOBA: 1

İstanbul Süper Amatör'de cumartesi, alt sıralardaki takımların güldüğü bir gün oldu. Sefaköy temsilcisi Sinop, güçlü Dolayoba'yı mağlup ederek kolay teslim olmayacağını gösterdi.

BAKIRKÖY: 4 KENTYILDIZ: 0

2. Grup'ta lider Bakırköy, sezon başından bu yana en farklı galibiyetlerinden birini aldı. Geçen yıl terfilere katılan Kentyıldız ise gruptaki diğer alt sıradaki takımların aksine fazla bir karakter gösteremiyor açıkçası.

BATI TRAKYA: 4 HALİÇ: 0

Son haftalarda bir kıpırdanma içinde olan Haliç, Batı Trakya karşısında direnemedi.

İNCİRLİ: 2 YENİKÖY: 0

İncirli gerçekten çok istikrarsız ve ne yapacağı belli olmayan bir takım. Bunu da terfilerin en büyük adaylarından Yeniköy'ü yenerek gösterdiler.

BEŞYÜZEVLER: 3 KOCASİNAN: 0

Genç Beşyüzevler, Yeşilbağlar'dan sonra Kocasinan'ı da yenerek kümede kalma yolunda çok önemli bir üç puan kazandı. Kocasinan ise istikrarsız performansını sürdürdü.

TOPHANE TAYFUN: 1 KARADENİZ: 6

Hadımköy'ün ardından terfilere katılmak isteyen Karadeniz, lig sonuncusu Tophane Tayfun'u kolay geçti. Tayfunspor'un ise bu sene işi gerçekten çok zor.

TAKSİM: 2 GÜRPINAR: 4

Gürpınar, Yeniköy'ün yenildiği haftayı çok iyi değerlendirdi ve alt sıralarda yer alan Taksim'i zorlanmasına karşın geçmeyi başardı.

SULTANTEPE: 2 HADIMKÖY: 2

Son birkaç haftadır S.O.S veren Hadımköy, alt sıralardaki Sultantepe'ye sürpriz bir şekilde takıldı. Sultantepe ise haftalardır iyi oynamasına karşın istediği sonuçları elde edemiyordu. Bu skorla, bulundukları yerin takımı olmadıklarını gösterdiler.

ANADOLU HİSARI: 2 ALBAYRAK: 0

Açıkçası sezon başı Albayrak'tan çok daha fazlası bekleniyordu ancak şu ana kadar hayalkırılığı yarattılar. Anadolu Hisarı, geçen hafta Güzelce karşısındaki 3-3'lük destandan sonra önemli bir üç pan kazandı.

GÜLSUYU: 1 BAYRAMPAŞA TUNA: 1

Geçen hafta Ümraniye önünde çok iyi oynamasına karşın yenilen Gülsuyu, orta sıraladaki Tunaspor'u da geçemedi.

FERİKÖY: 1 BAYRAMPAŞA: 1

Bayrampaşa, terfiler yolunda çok önemli iki puan kaybetti. Yeşil-Kırmızılı taraftarlar son derece tepkili. Maç boyunca takımlarına küfür edildiğini, Feriköy'ün golünden önceki pozisyonun korner değil aut olduğunu, golde kalecilerinin sakatlandığını ve maçtan sonra takımlarının 2.5 saat soyunma odasında mahsur kaldığını belirterek, Feriköylülere tepki gösterdiler.

OKMEYDANI: 0 LEVENT: 1

Son sıralardan kurtalma mücadelesi veren Okmeydanı, son dakikalarda gelen golle yıkıldı.

Derleyen: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.