Salı, Aralık 18, 2007

Hürriyetspor'un muhteşem gecesi


Gaziosmanpaşa Hürriyet Gençlik ve Spor Kulübü’nün gecesinde taraftarlar spor ve sevgide buluştu.

HABER: EROL EFTEKİN
Gaziosmanpaşa Hürriyet Gençlik ve Spor Kulübü’nün geçtiğimiz günlerde Hamza Yerlikaya Kapalı Spor Salonu’nda yapılan Sevgi ve Dayanışma gece muhteşem bir atmosferde yaşandı. İstiklal Marşı ile açılışı yapılan Sevgi ve Dayanışma Gecesi’nde açılış konuşmasını Gaziosmanpaşa Hürriyet Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Mehmet Salihoğlu yaptı. Salihoğlu kulübün kuruluşundan bugüne kadar olan süreci anlattı. Yöneticiler hakkında tek tek bilgi verdi.

Hip-Hop Show Büyüledi
Gaziosmanpaşa Hip-Hop Grubunun şovu ise tek kelime müthişti. Antrenörlerinin anonsu ile sahneye çıkan hip-hop danscıları hem coştu hem de tribünleri coşturarak büyük alkış ve beğeni kazandılar.

Sinevizyon Gösterisi
Yöneticilerden Ömer Selim Subaşı, Emin Koç ve Murat Şahinsoy’un hazırladığı, kulübün yöneticilerinin tanıtıldığı ve faaliyetlerinin anlatıldığı sinevizyon gösterisi ilgi ile izlendi.

Mehteran ile Coşuldu
Hip-hop dansçılarının ardından Gaziosmanpaşa Folklor Eğitim Merkezi Estergon Mehter Takımı sahneye çıktı. Söyledikleri birbirinden güzel Mehter Marşları ile tribünleri coşturan Estergon Mehter takımını Sosyal İşlerden Sorumlu Yönetici Selahaddin Berker organize etti. Estergon Mehter Takımı ile tarihi bir yolculuk yapan misafirler büyük coşku ile mehter takımını uğurladı.

Halk Oyunları büyük beğeni topladı
Gaziosmanpaşa Folklor Eğitim Merkezinin hazırlayıp sunduğu Halk oyunları da ilgi ile izlendi. Çeşitli yörelere ait Halk oyunları büyük beğeni topladı.

Ünlü Aşık Berrak-i (Hasan Öztürk) konseri
Ünlü türkücü birbirinden güzel seslendirdiği türkülerle geceye müthiş renk kattı. Hasan Öztürk, Anadolu ve Trakya’nın en güzel türkülerini seslendirdi.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.