Pazar, Aralık 30, 2007

Dudulluspor'un 'Zafer'i!


KAYNARCASPOR: 1 DUDULLUSPOR: 2

HABER: ALİ YAZLI
İstanbul Süper Amatör Küme 3. Grup'ta zirve hesapları yapan Dudulluspor, Kaynarca deplasmanından üç puanla döndü.
İlk yarıya iyi başlayamamasına rağmen Dudulluspor ilk golünü 20. dakikada Erhan’ın ayağından buldu. Ancak Yeşil-Beyazlıların bu golüne Kaynarcaspor 35. dakikada karşılık verdi. Baştan sona vasat bir futbolun ortaya konulduğu maçı her iki takım da kazanabilirdi. İkinci yarıda karşılıklı pozisyonlar olsa da gol, 90+2’de Dudullusporlu Zafer’in ceza sahası dışından yaptığı şık vuruşla geldi. Dudulluspor çok zorlandığı karşılaşmadan, üç puanla dönerken, Büyükçekmecespor'un Silivrispor'a 2-1 mağlup olmasıyla zirveye bir adım daha yaklaştı.
Maçı değerlendiren Dudulluspor Teknik Direktörü Zafer Altun, sezonun en kötü maçını oynamalarına rağmen kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Altun, hemen toparlanarak, haftaya oynanacak olan İFA maçında güzel bir futbol ortaya koymak istediklerini söyledi.
Bu sezon, takımlarına güvendiklerini söyleyen taraftarlar da, B Genç takımın şampiyon olduğunu, A takım ve diğer altyapı ekiplerinin başarılarıyla, bu sezonun Dudulluspor’un altın sezonu olacağını ifade ettiler.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.