Perşembe, Aralık 27, 2007

Lüleburgazspor'un renkli yüzleri

Hayri Celep, Lüleburgaz'ın sevilen simalarından.

Üçüncü Lig'e bu sezon başında yükselen ve 4. Grup'ta mücadelesini sürdüren Lüleburgazspor'un taraftarlarından 'Mehmet Dede' olarak tanınan 80 yaşındaki Mehmet Erdağ ile Hayri Celep, maçlarda tribünlere renk katıyorlar.
80 olan yaşına karşın tribünlerdeki yerini her maçta alan Erdağ, futbolu çok sevdiğini, ancak tribündeki kötü tezahüratlar nedeniyle karşılaşmaları tel örgünün arkasında ayakta izlemeyi tercih ettiğini söyledi. Beykozspor'da 40 yıl yöneticilik yaptıktan sonra Lüleburgaz'a yerleşen Mehmet Erdağ ise yıllardır Lüleburgazspor'un tüm maçlarını takip ettiğini söyledi. Yöneticiliği bıraktıktan sonra taraftar olduğunu belirten Erdağ, ''Lüleburgazspor son zamanlarda kötü sonuçlar alıyor. Bu beni çok üzüyor. Lüleburgazspor'un yeniden eski günlerine döneceğini umuyorum'' dedi.
Lüleburgazspor'un maskotu haline gelen Hayri Celep de sempatik davranışlarıyla ilçede herkes tarafından çok seviliyor. Asker elbisesi giymeyi çok seven ve güler yüzlülüğüyle Lüleburgazlılar'ın kalbinde yer almayı başaran 55 yaşındaki Hayri Celep, her gün resmi daireleri ziyaret ederek kendisine ikram edilen çayı içiyor.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.