Pazar, Aralık 30, 2007

Babaeskili gençler fark attı

Kırklareli A Gençler Futbol ligi A Grubu'nda mücadele eden Babaeskispor, Büyükkarıştıranspor deplasmanında 7–2 galip gelerek liderliğini sürdürdü.

HABER-FOTO: RECEP KARAGÖZ
Kırklareli A Gençler ligi 4. haftasında, Büyükkarıştıran Belediye stadında oynanan zorlu karşılaşmada, Büyükkarıştıranspor evinde, Babaeskispor’u konuk etti.
Bölgede ilk defa 90 dakikalık bölümde disiplin cezası olarak kart dahi gösterilmeyen bu zorlu karşılaşmayı, Kırklareli İl Hakemlerinden Taner Durgut, Hüseyin Kaya ve Ramazan Geyik hakem üçlüsü başarıyla yönetti.
Büyükkarıştıran Belediye Stadı'ndaki karşılaşmaya çok hızlı bir tempoda başlayan Babaeskispor, rakibinin karşısında üstün oyununu attığı 7 mükemmel golle süsledi. Karşılaşmaya iki as oyuncusundan eksik başlayan ve antrenman sıkıntısı çeken ev sahibi takım Büyükkarıştıranspor ise konuk takım kalesine biri penaltıdan olmak üzere 2 gol gönderdi. Karşılaşma sonucunda konuk takım Babaeskispor, sahadan 7–2 üstün ayrıldı.
A-Gençler ligi 4.haftası sonunda liderliğini devam ettiren Babaeskispor, aldığı bu üç puan ile ligde puanını 12'ye çıkardı. Büyükkarıştıranspor ise 4 puanda kaldı.
Karşılaşmadan sonra bir açıklama yapan Babaeskispor Teknik sorumlusu Osman Öner, “Dışarıda oynadığınız bir karşılaşmadan üç puan ile ayrılmak çok güzel bir duygu. Soğuk hava şartlarına rağmen sahada galip gelerek büyük bir mücadele örneği sergileyen bütün oyuncularımı kutluyorum. Çok genç bir kadroyuz, hala rakip karşısında üzerimizdeki heyecanı ve çekingenliği atamadık, çok çalışıyoruz bu sorunu en kısa zamanda çözeceğiz.” dedi.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...