Salı, Aralık 18, 2007

Dudulluspor 'çengel'e takıldı

DUDULLUSPOR: 1 ÇENGELKÖYSPOR: 1

HABER: ALİ YAZLI
Dudullu Stadı’nda oynanan mücadele, Dudulluspor’un üstünlüğüyle geçti. Yeşil-Beyazlıların ataklarını Çengelköyspor kalecisi ve direkler önledi. 37. dakikada soldan gelen topla ceza alanı içinde iyi buluşan Çengelköylü forvet oyuncusu takımını 1-0 öne geçirdi. Dudulluspor golü ancak, 75. dakikada Mustafa’nın kafa vuruşu ve kaleciden dönen topu ağlarla buluşturması ile buldu: 1-1.
Daha sonraki dakikalarda her iki takımın da çabaları sonucu değiştiremedi. Maç 1-1 sona erdi. Dudulluspor ilk iki için eline geçen avantajı iyi değerlendiremedi. Genel Kaptan Cemalettin Tansuğ, takımlarına güvendiklerini, futbolcularının sonraki maçlarda bu puan kaybını telafi edecek güçte olduğunu ifade etti.
Teknik sorumlu Zafer Altun ise takıma tüm Dudullu taraftarının sahip çıkması gerektiğini söyledi. Kulüp yöneticileri ve takımının başarı için kenetlendiğini, terfi maçlarında da başarılı sonuçlar alabilecek bir kadroya sahip olduklarını sözlerine ekledi.
Öte yandan Dudulluspor Kulüp Başkanı Zekeriya Polat, bu akşam (18 Aralık) Çekmeköy Coşandere Tesisleri’nde, Kaçkar TV’den de naklen yayınlanacak olan programda, Dudulluspor’a katkıda bulunanlara plaket verecek.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

efkan abi çok saol sen olmasan bu amatorliglerini ayrıntılı öğrenemiycez Ve Bu arada dudullusporlu olarak dudullunun maçında ben de vardım çok kalabalıktı stad çıkış sorun oldu..

Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu

Play-off maçını kazanarak tarihinde ilk kez İstanbul Süper Amatör Lig'e yükselen Cevizlispor'da kaptan Uğur Burak Yılmaz ameliyat oldu.