Salı, Aralık 25, 2007

Edirne'de haftasonu programı

HABER: RECEP KARAGÖZ
Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Süper Futbol Ligi'nde 30 Aralık tarihinde, 25 Kasım, Saraçhane, Keşan, İpsala ve Uzunköprü statlarında Edirne-Osmanlı, Saraçhane-Ayşekadın Gençlerbirliği, Anafartalar-Karakasım, Yeni Karpuzlu-Kirişhane ve Uzunköprü-Keşan maçları yapılacak.
Amatör Süper Futbol Ligi'nde Ayşekadın Gençlerbirliği 24 puanla birinci, Keşanspor 19 puanla ikinci ve Edirnespor 19 puanla üçüncü sırada yer alıyor.
1. Amatör Futbol Ligi A Grubu'nda Tayakadın, Süloğlu'nu 3-1 yenerken, Saraçhane 1. ve 2. ile Kirişhane sahalarında Yeniimaretspor-Küçükpazar, Tunca-Yıldırım Gençlerbirliği ile DSİ-Köprüce maçları 30 Aralık'ta yapılacak. Bu grupta Küçükpazar 19 puanla liderliğini sürdürürken, Yeniimaretspor 17 puanla ikinci ve Tayakadın 14 puanla üçüncü sırada bulunuyor.
1. Amatör Futbol Ligi B Grubu'nda Y. Mahalle, Enez'i 3-2 yenerken, Çamlıca-Aslıhan karşılaşması sis nedeniyle ertelendi. 30 Aralık'da Keşan, Subaşı ve Aslıhan sahalarında Paşayiğit-Beyendik, Çamlıca-İpsala, Subaşı-Çöpköy ile Aslıhan-Havsa Birlik maçları yapılacak.
Bu grupta ise 19 puanla İpsala birinci, 18 puanla Enez ikinci ve 17 puanla Y. Mahalle üçüncü sırada bulunuyor.

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.