Pazar, Aralık 23, 2007

Tirespor, Urla'nın hesaplarını alt üst etti


TİRESPOR: 1 URLA GENÇLİK: 1

HABER: BARIŞ UÇAR
İzmir Süper Amatör Küme'de Tirespor, üçüncü haftanın erteleme maçında Urla Gençlik ile 1-1 berabere kalarak büyük sürpriz yarattı. Geçen hafta aldığı şok Denizgücü yenilgisinin izlerini sildiği gözlenen sarı-kırmızılı futbolcular oynadıkları futbolla büyük beğeni topladılar.
Tirespor öne geçmesine rağmen rakibinin golüne engel olamadı. Ancak bu beraberlik bile Urla Gençlik’in ilk yarıyı zirvede bitirme hayallerini suya düşürmeye yetti. Zafer Çağın geçen sezon Ödemiş’in başındayken yendiği Tire ile bu kez berabere kalarak bu sezonki üçüncü beraberliğini almış oldu.
Tirespor’u öne geçiren gol 58’de Şener ile penaltıdan geldi. Urla Gençlik 64. dakikada beraberliği yakaladı. Kalan dakikalarda her iki takım da bulduğu fırsatları değerlendiremedi. Ancak Tirespor umut vaat eden futboluyla ikinci yarı çok can yakacağa benziyor.
Maçtan sonra açıklama yapan Tirespor antrenörü Ramazan Ören, ''Bu maçla çıkış yakalayacağımızı düşünüyorum. Göztepe maçını mutlak kazanıp bu lige değişik bir hava getirmek ve Tirespor'u hak ettiği yere getirmek istiyoruz. Maçı kazanabilirdik ama olmadı. Bence bir puan da iyidir. Oyuncularımın hepsini tek tek kutluyorum çok çalıştılar ve maçtan kopmayarak neler yapabileceklerini gösterdiler'' diye konuştu.
Tirespor Yardımcı Antrenörü Yiğit ÖNCEL ise ''Takımımız günden güne iyiye gidiyor. Pazartesi günüden itibaren Göztepe maçını düşüneceğiz. Oyuncularımızdan son derece memnunuz'' dedi.

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.