Cuma, Aralık 28, 2007

Yerel Futbol Sitesi Rumeli TV'deydi!


Rumeli TV’de her Perşembe saat 20.00’de yayınlanan Mehmet Çelik’le Spor Penceresi Programı’nın bu haftaki konuğu sitemizin kurucusu ve editörü Efkan Bucak’tı. Ayrıca Lüleburgazspor Başkanı Siyami Aslan, kırmızı-yeşillilerin yöneticilerinden Fatih Çolakoğlu, Radyospor’da Taraftarium programının yapımcısı Cevat Şenkardeşler diğer konuklardı.

Aynı zamanda sitemize değerli katkılarda bulunan Rumeli TV Spor Müdürü Erol Eftekin’in hazırladığı, Tecrübeli teknik direktör Mehmet Çelik’in sunduğu (Geçen yıl kendisi Hadımköyspor’un başındaydı) programda ağırlıklı olarak Trakya futbolu ve Lüleburgazspor konuşuldu.

Sitemizin kurucusu Efkan Bucak, sitenin kuruluş hikayesinden ve ekibinden bahsetti. Bucak ayrıca Trakya ve İstanbul amatör liglerini değerlendirdi. Yerel Futbol Sitesi’nin amatörce başladığını ve amatör futbol severlerin katkılarıyla bu noktalara geldiğinin altını çizen Efkan Bucak, siteye haber gönderen, maillerle destek olan, ziyaret eden herkese teşekkür etti. Şu anda amatör futbola hizmet eden 3 internet sitesinin yer aldığını belirten Efkan Bucak, arada tatlı bir rekabet olduğunu ancak bilginin paylaşılarak artacağının altını çizdi. Web masterimiz bununla birlikte zaman zaman etik olmayan davranışlarla karşılaştıklarını, hatta bir dönem siteyi kapatmayla karşı karşıya kaldığını belirtirken, bu sorunların en kısa zamanda çözülmesini umduğunu dile getirdi.

Bundan böyle Mehmet Çelik’le Spor Penceresi programında sitemizin değerli yazarları Recep Karagöz, Erdoğan Demir ve Benan Diker, zaman zaman telefonla bağlanıp Trakya’daki amatör ligleri yorumlayacak. Efkan Bucak da yine zaman zaman telefon bağlantılarıyla sizlerle beraber olacak.
Her Perşembe saat 20.00’de Rumeli TV’de Mehmet Çelik’le Spor Penceresi programını kaçırmamanızı tavsiye ediyoruz.

3 yorum:

Adsız dedi ki...

neden hıc kımse pınarhısar sporun yeteneklı ve gozde oyuncusu nail den bahsetmıyor.lutfen bız Naıl den daha fazla bahsedılmesını ıstıyoruz

karlıtepe gençlik spor kulübü dedi ki...

merhabalar
rumeli tv çalışanları
sizlere karlıtepe gençlik spo kulübü olarak yazıyorum
amatör külüplere verdiğinğiniz destek dolayı teşekür ediyorum
klüplermiz kendilerini çevreye dahaiyi tanıtmak için sizlein yardımına ihtiyacımız var
resim gaber vide gibi görüntülerimizi yayınlıyorsunuz
teşekürler
biz karlıtepe gsk olarak bu yıl iddalıyız ve 1 . amatöre çıkmayı planlıyoruz kendimizi daha iyi tanıtmak amacıyla sizlerden yardım bekliyoruz siz rumeli çalışanlarını külübümüze bekliyoruz ve karlıtepe gsk yi daha iyi tanıtmak amacıyla yayın akışınızda bizede yer açmanızı ve bukonuyla ilgili bizimle irtibata geçmenizi rica ediyorum
hüseyin bekar karlıtepe gsk yöneticisi külüp adres ve telefon
karlıtepe mah tarla sk no 50 g o p
tel 212 650 97 40
hüseyin bekar cep 3532 732 49 00
ilginize teşekkür eder çalışmalırınızın devamını dilerim
görüşmek üzere

mustafa dedi ki...

mehmet hocam iyi akşamlar.İncirtepe spor kulübünden Mustafa SÖNMEZ hoca.İyi yayınlar diliyorum.Hocam programınızı her hafta izlemeye gayret gösteriyorum.Programınızı spora duyarlı kişilerin sürekli takip edip katılmalarını diliyorum.Bugünkü programınızdaki konuklarınıza teşekkür ederim.Amatör maçlardaki ,sahalarda hakem hocaların hiçbir maç ayrımı yapmadan adaletli bir şekilde düdük çalmalarını diliyorum.Programınız boyunca başarılar diliyorum .

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.