Pazar, Aralık 30, 2007

Keşanspor'da sıkıntılı günler

HABER: ERDOĞAN DEMİR
Edirne Süper Amatör Küme’de şampiyonluk mücadelesi veren Keşanspor, sıkıntılı günler geçiriyor.
11 kişilik yönetimden 4 yöneticinin istifa ettiği ve başkanla diğer yöneticilerin de takımla pek ilgilenmediği Sarı-Siyahlılar’da, futbolcular 15 günden bu yana antrenman yapmıyorlar.
Futbolcuların alacaklarının da ödenmediği ve bu nedenle devre arasında izne gidecek futbolcuların bir daha Keşan’a dönüp dönmeyecekleri de henüz netlik kazanmadı.
Keşansporlu taraftarlar kulüpte yaşanan bu durumun düzeltilmesi konusunda başkan ile yönetim kurulu üyelerinin gerekeni yapmasını beklediklerini belirttiler.
Öte yandan Keşanspor Yönetim Kurulu’nun da yaklaşık 2 aydan beri toplantı yapmaması sıkıntıların daha da büyümesine neden oluyor. Sarı-Siyahlı Yönetim Kurulu’nda ilk olarak Yusuf Yörük ardından da Cumhur Birsel, Mehmet Kabakan ve Erdoğan Yıldız’da yönetim kurulu üyeliklerinden istifa etmişlerdi.
Keşanspor’da yaşanan bu sıkıntının ve sorunların nasıl aşılacağı ve bu konuda Keşanspor Başkanı Zafer Sarıkeçe’nin nasıl bir açıklama yapacağı Keşan kamuoyunda merakla bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Feriköy Kullar'dan üzgün döndü

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup'ta Feriköyspor kendisi adına son derece kritik maçta deplasmanda Kullar 1975 Spor'a 1-0 mağlup oldu.