Pazartesi, Ocak 17, 2022

Herkes bize havlu atarlar diyordu, 2. yarıya ümitli başlıyoruz!



İstanbul 7/3. Grup’ta ilk yarıyı düşme hattında tamamlayan, genç ve mütevazı kadrosuyla dikkat çeken İstanbul ekibi Irmakspor’un teknik direktörü Orhan Kurtbay’la ilk yarıyı konuştuk...

Sayın Hocam öncelikle Yerel Futbol Sitesi’ne vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

- Irmakspor olarak sezon başı hedefleriniz neydi, şu ana kadar bunun ne kadarını gerçekleştirebildiniz?
Bütçesiz bir ekip kuruldu. Hedefimiz mücadele etmekti şimdi bu bütçesiz ekibin ligde kalma gibi bir pozisyonu var, sanırım kimse de bu durumu beklemiyordu!

- Kadronuza bakarsak, futbolcular beklentilerinizin ne kadarını verebildi? İsim vermeksizin, beklentilerinizi aşan veya sizi hayal kırıklığına uğratan isimler oldu mu?
Mücadele eden savaşan hırslı inanan bir takım beklentim vardı, kısmen ilk 4 hafta hariç bunu yansıttılar. Sadece tecrübe eksikliğini yaşıyoruz. Hayal kırıklığım olan futbolcular var tabii ki. Bazı tecrübeli isimler hayal kırıklığı yarattılar.

- Takım olarak devre arasını nasıl geçiriyorsunuz? Ayrılacak veya gelecek isimler olacak mı?
Devre arasına çok sıkı çalışarak başladık. Koşan, mücadele eden, dinamik bir takım göstermek istiyoruz. 6 kişi ile yollar ayrıldı. Gelecek isimler olacak, bunun için girişimlerimiz ve çalışmalarımız var.

- Ligin ilk yarısında sizi en çok sevindiren ve en çok üzen maçları bize nedenleriyle paylaşabilir misiniz?
Rakibimiz olarak gördüğümüz takımlar vardı sezon başı... Gerçi bunlardan Gazi Mahallesi beklentinin üzerinde bir performans gösterdi ve onlara karşı deplasmanda alınan puan bizi mutlu etti. Yine rakimiz olarak gördüğümüz İnkılapspor’a karşı  puan alsak da o üzüldüğüm bir maçtı, net pozisyonlar kaçırmıştık. 1877 Alemdağspor karşılaşması en üzüldüğüm maçtı. Bu kadar etkisiz bir takıma karşı yine pozisyona girip kaybetmiş olmak çok üzdü.

- İkinci yarı öncesi görüş ve beklentilerinizi bizimle paylaşabilir misiniz?
Tabii bu düzeyde ciddi maliyetlerin döndüğü ligde maliyetsiz kurduğumuz bir kadro ile mücadele edeceğiz. Herkesin 3-4. hafta havlu atar dediği takım 2. devreye düşmemek adına ümitle başlayacak. İnşallah hayırlısıyla futbol şanssızlığını yaşamadan, puan ve puanlar alarak sonuna kadar gitmek tek niyetimiz...

Söyleşi: Efkan Bucak

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...