Pazar, Haziran 23, 2013

Yenişehir Emek'ten altın üç puan

İstanbul 2.Amatör Lig 14.Grup'ta Yenişehir Emekspor, konuk ettiği İstanbul Sitespor'u 2-1 yenerek terfi için avantaj sağladı.


İlk yarısını Uğur ile 1-0 önde kapattığı karşılaşmada durumu Recep ile 2-0'a da getiren Yenişehir Emek karşısında Sitespor'a kazandığı penaltı golü yeterli olmadı.


Bu galibiyet ile Yenişehir Emek 34 puan ile üçüncülüğe yükseldi. 35 puanlı İstanbul Sitespor ise iknciliğe geriledi. Sitespor son iki haftada oynayacağı Ömerlispor ve Girne Gençlik karşılaşmalarından üç puan alırsa, rakiplerinin sonuçlarına bakmaksızın terfiyi kazanacak. Yenişehir Emekspor'un terfisi ise haftaya Fetih kelkit karşılaşmasından sonra, son hafta oynayacağı Anadolu Kartalları karşılaşmasında belli olacak.


STAD : Kaynarca
YENİŞEHİR EMEK : Maksut, Ali, Samet, Onur, Abdullah, Burak, Muhammet, Emrah, Recep, Uğur, Erkan (Sercan, Onur Erdinç, Emre Aslan, Fırat,Batu, Mücahit, Şener)
TEKNİK SORUMLU : Şafak Uçak
İSTANBUL SİTESPOR : Emre Can, Alperen, Doğukan, Mustafa, Adem, Bülent, Emre, Selim, Mahmut, Numan, Kaan (Remzi, Sinan, Alparslan, Emre, Çelik, Osman, Emre Omar, Ercan)
TEKNİK SORUMLU : Lokman Balcı


[gallery ids="65831,65832,65833"]

1 yorum:

fatih girit dedi ki...

yenişehir emek takımını seviyoruz ve gönülden destekliyoruz...umarız 1. amatöre çıkmayı başarırlar...
ANADOLUKAVAĞI SPOR KULÜBÜ...

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...