Cuma, Haziran 21, 2013

Silivrispor iç transferi bitirdi

Spor Toto 3.Lig ekiplerinden yeni sezonda takımı şekillendiren Silivrispor’da iç transfer önceki yapılan anlaşmalarla tamamlandı.


 


Silivrispor’da yeni teknik patron Erdal İşkar’ın raporları doğrultusunda iç transfer tamamlandı. Geçtiğimiz günlerde Yunus, Vahit, Rasim ve Hüseyin’in ardından önceki günde iç transferde altyapılardan yetişen Oğuz ve Gökhan ile de anlaşma sağlandı. Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun konu ile ilgili yaptığı açıklamasında; “Silivrispor olarak yeni sezonun temellerini atıyoruz. Geçtiğimiz ay içinde dört oyuncumuz ile iç transferde anlaşma sağlamıştık. Geçtiğimiz hafta Silivrispor altyapısından yetişen Oğuz ve Gökhan ile de anlaşmış olduk. Yapılan bu transferlerle birlikte iç transferi bitirip dış transferlere yoğunlaştık. İç transferde bir tek Gencay kardeşimiz ile anlaşamadık bunun da nedeni kendisinin askerlik sorunun olmasından dolayıdır. Gencay kardeşimiz bizim oyuncumuzdur askerliğini yapar yapmaz takımdaki yerini alacaktır” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

2 yorum:

alpaslan dedi ki...

anlaştığı oyunculara bakarsak takım ne yapacağı belli düşmemek için mucadele edecek belli oldu başkanın hedefi anlaştıkları oyncular 3 lig ayarında değil bunu nasıl görmüyorlar anlamış değilim gecen sene zor sıyırdılar bu sene böyle takım kurarlarsa ilk düşen takım biz oluruz...

tarık dedi ki...

ne güzel anlaştığı oyuncular gecen sene ne yaptığı belli başkanında ne yapacağı belli oldu.

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...