Pazar, Haziran 16, 2013

İsa Gürkan Sultangazi'den ayrıldı

Sultangazispor'un üç sezondur formasını giyen İsa Gürkan, kulüpten ayrıldığını açıklarken alacaklarını ödemeyen Kırmızı-Lacivertliler'e ağır eleştirilerde bulundu.



İsa Gürkan, kendisine ait sosyal paylaşım sitesi hesabında yaptığı açıklamada, "3 sene boyunca bu camiaya hizmet ettim. Şahsım ve tüm futbolcular ilçeyi en iyi şekilde temsil ettik. İlçenin ismini birçok kişi bilmiyordu bile ve biz Sultangazi'nin ismini ezberlettik. Ne var ki uzun zamandır kulüpten büyük meblağdaki alacağımı tahsis edemiyorum. Olayların içinde bulunduğum için yönetimin sırf benim değil diğer arkadaşlarımın da alacaklarını ödeme konusunda olumsuz bir tavır içinde olduğunu gördüm. Bu kadar uzun süre kulübe hizmet ettikten sonra bu şekilde ayrılmak Sultangazi camiasına yakışmadı" dedi.


Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay'a seslenen Gürkan, "Kulüp yönetimi görevlerini yerine getiremiyor. İlçenin ismine zarar vermiş oluyorlar. Benim yerimde kim olsa aynı tepkiyi verirdi. Kalben söylüyorum, kimseye hakkımı helal etmiyorum. Yalnızca, 3 sene boyunca beni ve futbolcu arkadaşlarımın yanında karşılıksız bulunan taraftarlarımızı tenzih ederim ve onları çok sevdiğimi belirtmek isterim" diye konuştu.


HABER: EFKAN BUCAK

8 yorum:

Laz dedi ki...

Sultangazisporun gecen yılda 3ligi kıl payı kacırmasının sebebı de ılk once hocaların kaprisi ve yalnış yönetimdir ve bu senede bir cok olaylar yine bu şekilde ceyran etmiş ama kimse buna bir önlem almamış olup o cefekar taraftarı hep kandırmışlardır verilen bir cok söz yerine getirilmemiştir ve oynayana para verceksin oynamıyosa bi şekilde bahane üretip parasını vermiyceksin oynamayans ihtiyacın oldugunda ise sen bizim evladımız dıyceksın sonrada taraftara bole sole yaptı deyıp takımı protesto ettı deyıp futbolcuyu taraftarın onune atacaksın hıc bır futbolcu takımının basarısızlıgını ıstemez ama bırde dıger yuzu var ıdmanda hoca dersekı benım dedıgım olucak futbolcunun en ufak hatasını takıp edecek toplum içinde bozacak bole bır hoca olmaz gecen sene antalyaya kampa gıdıldıgınde ıse prım sozlerı vardı devre arasında futbolcular bıle o prımden vazgecıp kampa gıdelım deyıp takım daha ıyı yerde olsun dıye mucadele ederken sabah ogle ıdman yapıp yorulan futbolcuya aksamda ole bı lobıde dolasan futbolcuya hoca kenara cekılmiş x kişi elinde bilgısayar ve içkisi ile helede sevmedigi bir futbolcuysa sabahkı antremanda verdı verıstırmelerı ne demeşi ama bişe solersen işte burak gıbı ısa gıbı adamları oynatmassın ama elin dara dusdumu hemen sarılırsın bene yenı yonetım ılk once bu ınsanlardan kendını arıtmalıkı ılerdekı olumsuzluklara sımdıden cozum bulsunlar ama eskı yonetımdekı yonetıcılerde bunları bıle bıle hala bu sekılde davranıyorsa yıne olan taraftara olucak kandırmayın artık taraftarları ....

Laz dedi ki...

Geleyim isa konusuna isa konusunda haklı verılmeyen alacakları verılen cek senetler cıktıgı bır cok macta sakat sakat oynaması yaptıgı butun fedakarlıkları herkes bılıo burak gıbı adamıda nasıl yedıgınızı herkez bılıo duzce macını nasıl kaybettıgınızı herkes bılıo ısa gıbı verılmeyıpde parası gonderılen bır cok arkadasın ahını aldınız ve halada ole ılk once bu gunahlardan arının herkesı kandırmaktan vazgecın ... Yeni sezonda inşallah alcagınız kararlar umarım sızı haklı cıkarır ... Ama yıne bu hocalarla işiniz zor

erdoğan özcan dedi ki...

isa kardeşimin dürüstlüğünü ve adamlığını senelerdir bilirim. bir şey açıklıyorsa kesinlikle haklıdır.
verilmeyen alacaklar konusunda da haklı olduğuna adım gibi eminim.
amatör futbolda her sene anlaşırken bütün başkanlar aynı şeyi söylerler. bizde kimsenin kuruşu kalmaz benim adım ........ falan gibi.
lig ortasında başlarlar can çekiştirmeye lig sonunda da bakarsın ki o koca adamdan eser yok !
bu gibi başkanlar yüzünden bir çok insan aç kalır futboldan uzaklaşır.
tabi bu başkanları sorsan haketmemiştir de ondan ödenmemiştir parası. hep bir kılıfa uydururlar.
ama kul hakkından nasıl hesap verecekler hiç düşünmezler.
olmaz olsun böyle sistem

ALEX dedi ki...

başka bir takımın oyuncusu olarak futbolcu kardeşimizi veya benden büyükse ağabeyimizi haklı görüyorum aslında onun söledikleri bütün kulupler için geçerli eğer isa bunları söylüyorsa kesin olarak haklıdır çünkü kimse haksız olduğu birşeyi çıkıp söylemez eminimki arkadaş gerçekten zor durumda kaldığı için bunu yapmıştır bencede davasında haklıdır

ali can taşkın dedi ki...

isa abimi futbol camiasından tanırım. dürüst efendi ve namuslu bır arkadaşımızdır. bugüne kadar bu camiada isa abi hakkında en ufak bır kötü söz duymamışımdır. isa abi böyle bir söylemde bulunduysa mutlaka bir kanıtı vardır diye düşünüyorum. sultangazi kulübünün futbolcularının hakkını yediği birçok futbolcu tarafından bilinmektedir. bir çok arkadaşımın alacaklarının yarısını verip kapıyı koymuşlardır. takip ettiğim kadarıyla ve duyduklarım doğrultusunda hocaları futbolcular arasında adam kayırmaktadır. bu şekilde bir kulüp başarılı olamaz. birçok arkadaşımın ahını almıştır.

Cannavaro dedi ki...

Merhabalar,
Bir futbolcunun alacağının verilmemesi konusu aslında İsa Gürkan'ın söylediklerinden ibaret değildir sadece,bu yıllardır söz verip tutmayan başkanların ayıbıdır.
Klup yönetmek okadar kolay değildir sayın başkanlar,ya sözünüzde duracaksınız yada başkanlık yapmayacaksınız.
Kul hakkına riayet etmektemi aklınızdan geçmiyor verdiğiniz sözleri tutun ve göreviniz neyse onu yerine getirin.
Burda asıl sorumlu futbol federasyonudur amatöre bir yasa ile sözleşme hükmü getirmelidir ve borcu olan klübü üst lige almamalıdır. Ben bunları söylüyorum ama üst liglerde:3. Lig,2.lig ve hatta PTT 1.ligde bile boş sözleşmeler yapılmaktadır. Uyuma TFF görevin bu konunları çıkarmaktır,futbola kontenjan getirip insanları belli bir yaştan sonra evde otutturmak değildir. İnsan haklarına aykırı durum bunlar,bırak yaşlıyı genci hakeden oynasın hakeden Türk futbolunu bitiriyorsun TFF uyan artık Üsküdar da sabahı bıraktım hava kararmak üzere.
Saygılar...

barış yılmaz dedi ki...

Her sene yaşadığımız bir problem ve her sezon öncesi söylenen klasik laflar bizde paranız kalmaz 2-3 tane şakşakçı yanlarında onaylar ve biz futbolcular kanarız.. Kesinlikle ya sözleşme getirilmeli ya da burda hangi takım fulbolcuların paralarını vermiyorsa size ulasalım sizde bunu yayımlayın bakalım bidahaki sezon futbolcu bulabiliyorlarmı..

Dadaş dedi ki...

Yorumunuza aynen katılıyorum.

Sultangazispor BAL umutlarını sürdürdü

İstanbul SAL Klasman A Grubu son hafta maçında Sultangazispor Beşyüzevlerspor'u 1-0 yendi.