Pazartesi, Haziran 03, 2013

Filizspor'dan Çatalzeytin'e çelme

İstanbul 2. Amatör Lig 11. Grup'ta Sefaköy Filizspor deplasmanda Çatalzeytin Zümrütspor'u 4-3 yenerek haftanın sürprizine imza atarken rakibini üçüncülükten etti.



Maç başında görünen, sıcak hava maça etki edecekti. Her iki ekibin oyuncuları maç öncesinde neredeyse hiç ısınmadan maça çıktı.


Karşılaşma başında ev sahibi ekip golü buldu: 1-0
Ancak konuk yeşil-beyazlı ekip oyuncuları sonucun son düdük ile belli olacağını çabuk toparlanarak belli etmeye başladı. İlk yarı konuk ekibin bulduğu 2 gol le 1-2 sonuçlandı.


Çatalzeytin öne geçti ama...
İkinci yarı başladığında ev sahibi ekip baskısını arttırdı ve oyuna hakim oldu. Filizspor oyunu kanatlardan kurmaya çalıştı ve bazı zamanlar başarılı oldu. Çatalzeytin oyuncularının bu maçtan mutlaka galibiyet ile ayrılmaları gerektiğini hatırlatan bir hırs çıktı ortaya, yapılan ataklarda 2 gol bularak önce beraberliği yakalayıp sonrada 3-2 öne geçmeyi bildiler.


Son söz Filizspor'un
Ancak bu iki gol sonrasında yapılan oyuncu değişiklikleri ev sahibi ekibe yaramadı. Konuk ekip mağlup duruma düştükten sonra daha çok atak yapmaya başladı. Yeşil-Beyazlılar peş peşe 2 gol bularak durumu 3-4 e getirdi ve sahadan 3 puan ile ayrılmayı başardılar.


Çatalzeytin bu mağlubiyet ile 3. sıradaki yerini kaybetmiş oldu. Buradan maç sonu görüştüğümüz ev sahibi ekibin yöneticisini tebrik etmek isterim. Mağlubiyet sonrasında "Sonuçta futbol, sonunda ölüm yok ya" diyerek son zamanlarda duymak istediğimiz örnek bir yönetici yorumu yaptı ve tüm rakip oyuncularını tek tek tebrik etti.


Konuk ekip yöneticisi ise "Lig sonuna kadar iddialı olmak istiyoruz ve bunun için her maçtan puanlar almak için gayret edeceğiz " dedi.


Hakem triosu oldukça sağlıklı kararlar vererek güzel bir maç yönettiler. Ayrıca sahada ambulans bulunduran Kağıthane Belediyesi'nin spordan sorumlu görevlilerini de tebrik etmek gerek.


Yerel Futbol Sitesi


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

1 yorum:

esenli dedi ki...

bu sonuç en çok ayazağa esene yaradı.

Bellis Cup'ta şampiyon ZBC Büyükçekmece

Antalya’da MasterEurolig tarafından düzenlenen Bellis Cup Veteranlar Futbol Turnuvası'nda şampiyon, Büyükçekmece temsilcisi ZBC Büyükçek...