Pazartesi, Haziran 17, 2013

Esentepe Şahin, 1.Amatör Lige çok yakın

İstanbul 2.Amatör Lig 5.Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Esentepe Şahin ile Çayırbaşı, karşılaştılar. 3 kırmızı kartın çıktığı maçı ev sahibi ekip 4-2 kazandı.



 
Yıldıztabya Stadında oynanan ve Esentepe Şahin’in 200’ye yakın taraftarının da izlediği maça ev sahibi ekip çok iyi başladı ve 9.dakikada Bülent Çaylak’ın golüyle 1-0 öne geçti.



30.dakikada yine Bülent Çaylak, 25 metreden attığı mükemmel gol ile takımını 2-0 öne geçirdi. 42.dakikada Erkan Kablan’ın ara pasında tecrübeli futbolcu Orhan Aydın skoru 3-0’a getirdi. 45.dakikada Onur Sarmusak’a ceza alanı içinde faul yapan Volkan Yavuz penaltıya sebebiyet verdi ve sarı kart gördü. Atışı Erkan Kablan kullandı, kaleci Volkan Yılmaz’ın çeldiği top direğe vurup oyun alanına geri döndü, Erkan ikinci hamlede ilk devrenin skorunu belirledi 4-0.



İkinci devrede Çayırbaşı oyunda dengeyi sağladı ve ilk devredeki etkisiz futbolunun aksine atak geliştiren ve golü düşünen taraf oldu. Maçın kilit anı ise 65.dakikada oldu. Çayırbaşı’nın bir atağında top kornere çıktı. Bu esnada Esentepe Şahin’li Erman ile Çayırbaşı’ndan Murat Mert’in birbirleriyle tartıştıkları görüldü. Akabinde Murat Mert’in itmesi sonucu Erman yere düştü. Maçın Hakemi Sezer Polat, Esentepe Şahin’li Erman’ı kırmızı kart ile dışarı gönderdi. (Hakemin bu kargaşada Erman’ın rakibine s.. git şeklinde küfür ettiğini duyduğu ileri sürüldü) Erman dışarı çıkarken, ters taraftaki Yardımcı Hakem Yusuf Bektaş, Hakemi yanına çağırdı ve Çayırbaşı’ndan Murat Mert’in de oyundan ihraç edilmesi gerektiğini bildirince iki takımda sahada 10 kişi kaldı.



Kısa bir süre duran oyun yeniden başladı ve Sarıyer ekibi üst, üste ataklar geliştirmeye başladı. Nitekim Sarıyer ekini 70.dakikada önce Dinçer’in ardından da Yunus Sancak’ın golleriyle farkı ikiye indirdi.



Maçın 85.dakikasında ise bir pozisyonda Esentepe Şahin’li taraftarların olduğu taraftan bir kişi Çayırbaşı yedek Kulübesine doğru küfür etti, bu küfre konuk ekibin yedek kulübesinden bir futbolcu cevap verince maç yeniden gerildi. 65.dakikada Çayırbaşı’ndan Murat Mert’in ihraç edilmesi gerektiğini Hakemini bildiren Yardımcı Hakem Yusuf Bektaş yine Hakemini yanına çağırdı ve –adını öğrenemedim- Çayırbaşılı oyuncuyu da oyundan attırdı. Bu duruma sert tepki veren ve Yardımcı Hakem’e sert bir şekilde itiraz eden Çayırbaşı Antrenörü Mirze Sancak da dışarı gönderildi.



İkinci devresi sıkıntı geçen maçta başka gol olmadı ve Esentepe Şahin rakibini 4-2 mağlup ederek 1.Amatör Lig çok önemli bir engeli aştı. Maçtan sonra galibiyeti taraftarı ile birlikte kutlayan Eyüp temsilcisinin sevinci görülmeye değerdi.



Not:
Çayırbaşı Antrenörü Mirze Sancak’a bir parantez açmak gerekir. 1 hafta önce mağlup oldukları Şafak 76 maçı biter bitmez Hakemlere teşekkür eden Çayırbaşı Antrenörü’nün oyun alanı dışına gönderildiği Esentepe Şahin bitince de aynı şekilde hemen Hakemleri tebrik etmesi ve ardından rakibinin futbolcularıyla sarılıp, helalleşmesi örnek alınması ve teşekkür edilmesi gereken bir davranıştır.



STAT:
Yıldıztabya
HAKEMLER: Sezer Polat, Yusuf Bektaş, Tolga Özcan
SAHA KOMİSERİ: Naim Yaman
EYÜP ESENTEPE ŞAHİN: Furkan, Anıl Can, Mehmet, Mehmet Uğur, Erman, Ferhat Gökhan, Burak, Onur (Yunus), Bülent (Tanju), Erkan, Orhan (Selim)
TEKNİK DİREKTÖR: Eser Şenürek
ÇAYIRBAŞI: Volkan Yılmaz, Volkan Yavuz, Gürkan (Aykut), Murat Mert, Yunus, Cem, Süleyman (Ömer Faruk), Selman (Ozan), Berk Anıl, Şakir, Dinçer
TEKNİK DİREKTÖR: Mirze Sancak
SARI KARTLAR: Anıl Can, Ferhat Gökhan / Cem, Volkan Yavuz, Dinçer
KIRMIZI KARTLAR: Erman / Murat Mert
GOLLER: Bülent (2), Orhan, Erkan (pen) / Dinçer, Yunus


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

2 yorum:

Nazım GÜNGÖK dedi ki...

GERGİN FAKAT KALİTELİ GEÇEN BİR MÜSABAKAYI KAZANMAK GÜZEL. ÇAYIRBAŞI KALİTELİ BİR TAKIM ALLAH YOLLARINI AÇIK ETSİN. STRESTEN DOLAYI MAÇ GERGİN GEÇTİ AMA GÜZEL OLAN İKİ TAKIMINDA MAÇTAN SONRA KUCAKLAŞMASIYDI. DAHA ÖNCEDEN İYİ İLİŞKİLERİMİZ OLAN MİRZA HOCAMADA SAYGILARIMLA BOL ŞANSLAR DİLERİM...
GENEL KAPTAN
NAZIM GÜNGÖK

Furkan Erzen dedi ki...

Muhteşem bir maçtı Bülent abı çok iyiydi

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...