Cumartesi, Haziran 15, 2013

Erokspor transferde coştu!

Ali Yavuz Akkaya ve Oktay Özmen gibi iki önemli transferler ile adını yeniden duyuran Beyoğlu temsilcisi Kasımpaşa Erokspor, dış transferde 6 oyuncuya imza attırdı.



 
Süper Amatör Lige bu sezon geri dönen ve hedefini Bölgesel Amatör Lig olarak belirleyen Beyoğlu temsilcisi Kasımpaşa Erokspor, Eyüp’te bulunan Tesislerinde Kulüp Başkanı Fikret Kurt, Başkan Vekili Selami Taşer ve Transfer Komitesi Başkanı Erol Günay’ın da katıldığı törende kadrosuna yaptığı takviyeleri basına tanıttı.


Kurt: Hedefimiz Bölgesel Amatör Lig
Erokspor Teknik Direktörü Cemal Kavraz ve Yardımcı Antrenör Erdi Arslan’ın raporları doğrultusunda transfer edilen Kasımpaşa Erokspor’un yeni oyuncuları, Burak Belgi (1993 doğumlu ve defans oyuncusu Kulaksız Okspor), Ekrem Aksoy (1988 doğumlu orta saha-Feriköy), Emirhan Küre (1993 doğumlu orta saha Dikilitaş), Halit Ersin Köni (1990 doğumlu orta saha Kulaksız Okspor), Mehmet Büyüktopuzlar (1990 doğumlu forvet Dikilitaş) ve Volkan Erkut Öztürk (1992 doğumlu forvet Feriköy) olurken, Beyoğlu temsilcinin Başkanı Fikret Kurt çok önemli bir oyuncu ile prensip anlaşması yaptıklarını ifade ederken, “Yeni sezona iddialı gireceğiz. Erokspor olarak hedefimiz Bölgesel Amatör Lige yükselmek" diye konuştu. Kurt, transfer çalışmalarının aralıksız şekilde sürdüğünü belirterek, "Hocamızın verdiği raporla koordineli olarak kadromuzu güçlendirmeye çalışıyoruz. Şu an için sağlam ve yerinde transferler yaptığımızı düşünüyoruz.” dedi.


 


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...