Pazartesi, Haziran 03, 2013

Cihat Arslan İstanbul BBSK’de

Yeni sezon hazırlıklarına başlayan PTT 1.Lig ekibi İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Bülent Korkmaz’dan boşalan Teknik Direktörlük koltuğunu Cihat Arslan ile doldurdu. Arslan kendisini 2 yıllığına turuncu-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.



 
Langa Tesisleri’nde Kulüp Başkanı Çağatay Kalkancı’nın katılımıyla düzenlenen törende yeni Teknik Direktör Cihat Arslan kendisini 2 yıllığına İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Törende konuşan Başkan Çağatay Kalkancı, “Yeni hocamız Cihat Arslan ile 2 yıllığına anlaşmış bulunuyoruz. Genç ve dinamik bir hoca ile Süper Lig’e tekrar dönme hedefiyle çalışmalarımızın ilk ayağını tamamladık. Hedefimiz doğrultusunda takımımızın teknik liderliğini yapacak dinamik bir hoca ile anlaştık ve hocamız bugün itibariyle görevine başladı. Onun vereceği rapor doğrultusunda gerekli yapılanmayı gerçekleştireceğiz” diye konuştu.


 


İstanbul Büyükşehir Belediyespor’un yeni Teknik Direktörü Cihat Arslan ise “Her iki tarafa da hayırlı olsun. Geçmişte futbolcusu olduğum ve aynı zamanda hedefi olan bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Geçen sezonun kötü izlerini üzerimizden silip hak ettiğimiz Süper Lig’e tekrar çıkmak için mücadele edeceğiz” dedi.


 


KAYNAK: http://www.istanbulbbsk.org

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...