Perşembe, Haziran 06, 2013

Atun: Zemin haricinde hiçbir iş yaptırmam!

Atun, “Zemin haricinde hiçbir iş yaptırmam!


Silivri Stadı’nın yenilenmesi için İl Özel İdaresince ayrılan bütçeden stat zeminine yatırım yapılmayacağı ile ilgili çıkan söylentilere Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun çok sert cevap verdi.




Yaklaşan sezon öncesinde ilçe stadını bir yıllığına devralmak için hazırlıklarını sürdüren Silivrispor Kulübü İl Özel İdaresi tarafından ilçe stadının yenilenmesi için ayrılan 1 Milyonluk yatırımın nelere kapsadığı gündemdeki yerini koruyor. Dün gazetemizde çıkan haberin ardından bir açıklamada bulunan Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, futbol Şube Sorumluları Erkan Karabina ve Doğan Özkoç, Altyapı Sorumlusu Rafet Keskin ile birlikte kulüp binasında bir açıklama yaptı. Silivrispor yönetiminin de bulunduğu toplantının ardından Başkan İhsan Atun şu açıklamaları yaptı; “Bizim düşüncemiz İl Özel İdaresi tarafından ayrılan bütçeden Silivri Stadı’nın zemininin de yapılıyor olması şeklindedir.




Zemin için 300-400 Bin TL şart
Bilindiği üzere kulüp olarak ilçemiz stadını bir yıllığına devralmak için hazırlıklarımız sürmektedir. Geçtiğimiz hafta Gençlik Spor il Müdürlüğü’nce stattaki demirbaş sayımını yaptık ve bununla ilgili de tutanaklarımızı imzaladık. İş şimdi birkaç prosedürdedir. Stadın devir tesliminden önce ivedilikle yapılması gereken ise zeminin iyileştirilmesidir. Geçtiğimiz hafta stat zeminleri yapan şirketlerle bir toplantımız oldu. Bu şirketlerden fiyat teklifleri aldık. Bize verilen teklifler ortalama bu işin 300 ila 400 Bin TL’ye mal olacağıdır. Kulüp olarak bu zeminin yapılması için ne gerekiyorsa yapmak zorundayız.




Biri çıksın açıklasın artık
Kamuoyunda ayyuka çıkan söylenti ve şahsım adına yaptığım araştırmalar neticesinde İl Özel İdaresince ayrılan ödenekte stat zemininin yapılmayacağı ve paranın önemli bir bölümünün de kapalı spor salonunun iyileşmesi için kullandırılacağını öğrendik. Dileğimiz bu tür söylentilerin ve edinilen bilgilerin yanlış olmasıdır.




Stat zaten yenilendi
Malumunuz ilçe belediyemiz ekipleri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın talimatıyla ilçe stadımızın protokol, soyunma odaları, tuvaletler, stat etrafının tel çitle çevrilmesi ile birlikte taraftar koltuklarının tamamı yapıldı. Bu yapılanlar için de 100 Bin TL harcandı belediye bütçesinden. Bu 100 Binlik harcamanın üstüne yöneticilerimiz de 20 Bin TL harcamış bulunuyor. Buradan çıkan sonuç bizim stadımızın üstte saydığımız eksiklikleri yoktur. Yetkililer Silivri Stadı’na yatırım yapacaklarsa eğer zemini değiştirsinler. Bizim tek istediğimiz budur.




Biz zeminin yapılmasını istiyoruz
Ben Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun olarak ilçe stadının iyileştirilmesi için Özel İdare tarafından ayrılan 1 Milyonluk bütçe ile stadın protokol tribünü, soyunma odaları, tuvaletler ve tel örgüler için bir çalışma yapılmasına engel olurum. Silivri Stadı’nda sadece ve sadece zemin değişimi için çalışmaya ihtiyaç vardır ve bunun yapılmasını isteriz.




Sporun siyaseti olmamalı
Boz-yap mantığıyla iş yürüyecekse eğer bu olmaz ve bunu mantık kabul etmez. Sporun siyasetle işi olmamalıdır. Her kim stat zemini için bir çalışma yapacaksa eğer bu ismin de onurlandırılması için elimizden geleni yaparız. Geçtiğimiz sezon Silivri Stadı için yapılan hizmetler ortadadır ve ben zaten yeni olan bu yatırımı söktürüp siyasi şov için tekrardan yaptırmam. Buna gönül müsaade etmez. Halkın verdiği vergilerle boz-yap yapmak siyasi şovdan öte gitmez.


Bizim hedefimiz gençlik
Silivri’de Silivrispor olarak 500’ün üstünde gençlerimize spor yaptırmaktayız. Futbol ve voleybol olarak aydığımız başarılar da ortada. Kulüp olarak iyi bir gidişatımız var. Biz biliyoruz ki Silivri halkı bizim yanımızda ve bu gücü yanımızda hissettiğimiz sürece de tarih bizim başarılarımızı yazacaktır” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN


[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

7 yorum:

engin dedi ki...

bırakın bu işleri başkan önce silivri stadına arcayın parayı karşı trubunde maç izlemek kolay değil açık ustu kapatında rahatla maç izlesin silivri sporun taraftarları hiç birşey beklentisi yok sadece silivri sporun 2 lige çıkarsınlar artık iyi bir takım kurun başkan

engin dedi ki...

silivri halkı yanında ama zemin yaptırılmalı evet sende icrahat yap karşı trıbun yaptır okadar zengin var rahatla maç izleyelim bizde çokmu zor yaptırmak. zaten tesis işi ne oldu daha doğru düzgün tesisi yok hani belediye başkanı yer verecekdi ne oldu yönetim varda icrahat yok sizde sizden başarı beklemek çok zor..

tatar dedi ki...

ne demek yaptırmam bal gibi yaptırcan sizden kimse sökun demiyor başkan stadını sadece zemin eksiği yok kasaba grubundan maç izleyeemiyoruz doğru düzgün adam gibi maç izlemek şuçmu silivri stadına yapılan hizmetler güzel ama eksik çok daha ozaman sizde yeni başkan oldunuz ozaman ilk öncelik silivri spor olmalı hedefde bu olmalı ..2 planda kalmalı diğer branjlar silivri halkı bunu istiyor protokol nasıl yapılmışsa rahat koltukd oturuyorsanız birazda seyirciyi düşünün karşı trubunu yaptırın seyirci içinde yapılmalı seyircisiz takım bir hiçdir...

metin dedi ki...

gecen seneki takımdan 5 taneden fazla topcu yeter biz değilmi bunlarla düşme korkusu yaşadık o zaman doğru seçim yapın..

aslan dedi ki...

bu yönetim ne beklersinki anlaşntığı oyunculara bakın zor sıyırdılar gecensene bu takım tekrar aynı heyecanı yaşarlar

engin dedi ki...

bu takımmı 2 lige mi çıkaracak başkan gecen sene nasıl oynadıklarını biliyorsun anlaştığın topcuların birda 2 lig diyorsun milletle dalga geçiyorsun.

engin dedi ki...

takımın en iyi oyuncusu kardeşimiz fatih neden takımda tutulmuyor ne yapmak istiyor bu yonetim..

SAL Klasman 27 Nisan 2024 Cumartesi Sonuçları

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona erdi..