Perşembe, Haziran 20, 2013

Altınaslarspor rövanşı aldı

İstanbul 2.Amatör Lig 12.Grup’ta Altınaslarspor, Eyüp Belediyesi Rami Stadı’nda ağırladığı Aksarayspor’u 2-1’lik skorla geçerek rövanşı aldı.


İlk yarıda yaşadığı basit puan kayıplarıyla zirve yarışında büyük yara alan, oynadığı son 7 maçta ise yalnızca bir mağlubiyet alan Altınaslarspor’un 15. haftadaki rakibi Aksaray'dı. Altınaslar sezonun ikinci yarısındaki performansıyla göz kamaştırıyor.

Bayrampaşa Belediye Stadı'nın bakıma girmesi nedeniyle Rami Stadı'nda oynanan mücadeleye hızlı başlayan Altınaslar, 15. dakikada Yasin'in soldan ortasına Furkan'ın yaptığı kafa vuruşuyla 1-0 öne geçti. Aksaray rüzgarı arkasına alarak etkili olmaya çalıştı. Gerek defans, gerekse kaleci Hüseyin pozisyonlarda dikkatliydi. Altınaslar’da çok net pozisyonlar bulmasına rağmen gol yapamayınca ilk yarı 1-0 sona erdi.

İkinci yarıda rüzgarı arkasına alan Altınaslar oldu. Hüseyin'in uzun degajı rakip ceza sahasına kadar gitti. Furkan topla buluştu ve çok müsait pozisyonda vurmakta gecikince 2.gol ağlarla buluşmadı. Aksaray ikinci yarıda ara paslarla tehlikeli olmaya çalıştı. Sağdan kullanılan serbest vuruşta ceza sahasında Kemal topa ters bir kafa vurdu, rakip altı pasa kafayla doldurdu. Kaleci Hüseyin'den önce ayak koyan Aksaray forveti 60. dakikada skoru eşitledi: 1-1. Bu golün birkaç dakika sonrasında Altınaslar yeniden öne geçti. Turgay sağdan kullandığı kornerde topu sert bir şekilde kaleye doğru gönderdi. Rüzgarın yardımıyla daha tehlikeli hale gelen topa defanstan gelen Adnan dokundu: 2-1.

Bu golden sonra Aksaray beraberlik için tüm hatlarıyla yüklendi. İki yüzde yüzlük pozisyonda Hüseyin oldukça başarılıydı. Maçın son anlarında rakibine gol şansı tanımayan Altınaslar bu galibiyetle puanını 24'e çıkardı.

Yerel Futbol Sitesi

[gallery link="file" order="DESC" columns="5"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Sonuçları

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...