Cuma, Haziran 21, 2013

A.Esen ve İstanbul Malatya 1-1'lerini üzmedi

İstanbul 2.Amatör Lig 11.Grup ekiplerinden lider İstanbul Malatyaspor, Ayazağa Atatürk sahasında ikinci sıradaki Ayazağa Esenspor ile karşılaştı. Maç karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.


İkinci sırada maça çıkan ev sahibi ekip aldığı 1 puan sonrasında üçünü sıraya geriledi ve maç yapmayan Araphanspor aldığı hükmen galibiyet ile ikinci sıraya çıktı. Bu maçın ev sahibi ekip için önemi çoktu. Alacağı galibiyet 1.amatör yolunda çok rahatlayacaktı. İlk yarı ev sahibi ekip oyunu ortada tutarak Salih ve Halit ile gol arayışlarını sürdürdü. Tecrübeli ayak Halit, rakibi Hakan'ın hatalı pasını kazanarak ceza alanına yöneldi. Kalecinin öne çıkması ile çok sert vuruş yapan Halit takımını 1-0 öne geçiren golü attı. İlk yarı bu sonuç ile bitti.


 


İkinci yarıda sahada oyuna hakim olan lider konuk ekip oldu. Sağ taraftan yapılan sert ortayı iyi takip eden Olcay takımının beraberlik golünü attı. Bu gol sonrasında oyuna hakim olan konuk ekip daha da fazla gol girişimlerinde bulunmaya başladı. Yediği beraberlik golü ile hırslanan ev sahibi ekip ilerde yine Salih ve Halit ile ani ataklar yakalayıp gol yollarını zorlamaya başladı. Orta alanda bir pozisyon sonrasında birbirlerine sert hareket yapan iki oyuncunun başlattığı kargaşada saha bir anda karıştı. Olaya hakim olan Hakem yardımcıları ile yan yana gelerek olaya dahil olan iki oyuncuyu direk kırmızı kart ile oyundan ihraç etti.  Bu kargaşa sonrasında ortada geçen oyun 5 dakika uzatma ile birlikte beraberlikle sonuçlandı. Maç sonu ise sahadaki oyuncuların birbirlerine sarılarak ayrılmaları güzeldi. Her iki ekip hafta sonu oldukça kritik maçlara çıkacaklar.


Maçın genelinde çok başarılı bir maç yöneten ve her iki ekibe yaptığı karar açıklamaları ile göz dolduran Hakem triosunu tebrik ederiz.


Yerel Futbol Sitesi


[gallery columns="5" ids="65613,65614,65615,65610,65611,65612"]

4 yorum:

Amatör Göz dedi ki...

TAKİPÇİ , haklısın , ancak esensporlu oyuncuların kartlarıda hiç işleme alınmıyor NEDENSE !!! kanıt istersen A.HAN - ESEN oynadığı ilk maçaın haberine bak :-)kım kimle dans ediyo belli değil ...

HUSNU dedi ki...

takıpçı çamur atıyorsun yuzune sıçrıyor.ya ispatla yada sus.bu iş nasılsa bır erkekçe çık açıkla bakalım beraber federasyona gıdelım nasıl yapılıyor kamu oyuna açıkla .yoksa kulubumuzle ugraşacaksan gızlı gızlı ugraşma erkekçe ortaya çık kımın neyısın görelım.takıbe devam et bende senı kulübümüzü ve federasyonu ithamlarından takıbe aldım.artık takıbımızdesın.HUSNU ÖNEY

TAKİPÇİ dedi ki...

DOSYA ADI SOYADI KULÜP CEZA SÜRESİ B. TARİHİ LİG GÖREVİ
2353 OKAN NAMLI İSTANBUL MALATYASPOR Müsabakadan Men 1 Maç 07.04.2013 2. Amatör Lig Sporcu
2353 FATİH KURULAR İSTANBUL MALATYASPOR Müsabakadan Men 1 Maç 11.04.2013 2. Amatör Lig Sporcu
2651 HAMZA ŞEFTALİ İSTANBUL MALATYASPOR Müsabakadan Men 1 Maç 26.04.2013 2. Amatör Lig Sporcu
2651 FERZAN CEBE İSTANBUL MALATYASPOR Müsabakadan Men 1 Maç 26.04.2013 2. Amatör Lig Sporcu
2859 MEHMET KAYA İSTANBUL MALATYASPOR Müsabakadan Men 1 Maç 05.05.2013 2. Amatör Lig Sporcu
2864 OKAN NAMLI İSTANBUL MALATYASPOR Müsabakadan Men 1 Maç 19.05.2013 2. Amatör Lig Sporcu
2920 FATİH KURULAR İSTANBUL MALATYASPOR Müsabakadan Men 1 Maç 26.05.2013 2. Amatör Lig Sporcu


ben hiç kimseye çamur atmam başkanım buyrun buradan bakın benim ne malatyayla ne de başka bir takımla sorunum var sadece amatör seven bir vatandaşım iddaalı takımları takip eden süper 1. amatör 2. amatör de doğru dürüst maç kaçırmayan k.çekmecede ikamet eden biriyim sizinde maçlarınızı izlerken zevk alıyorum hakikaten çok iyi takımınız var fakat hemen her maçınızda ufak bir gerginlikte kırmızı kartlar havada uçuşuyor ben buradan hangi oyuncunuz nasıl kırmızı kart gördüğünü tek tekde yazarım hemde dakikası dakikasına disiplin kurlununun 2. amatörde oyunculara ceza konusunda hiç ama hiç acıması yok ki öyle olmasıda gerekiyor kim ne gerekiyorsa o cezayı almalı sizce de öyle olması gerekmıyor mu dünyanın neresınde görülmüş direkt kırmızı kart 1 maç ceza verildiği?????????

carsi1982 dedi ki...

Amatör göz fedarasyona git esame listelerini araştır o zaman ARAPHAN-A.ESEN maçında ikinci sarı karttan oyundan atılan oyuncumuz Halit KAZDAL'ı bir sonraki maçımız olan İST. Malatya - A.Esen maçında oynatmışmıyız oynatmamışmıyız. Biz A.esenspor olarak fedarasyon cezayı yazmadığı halde tedbir amaçlı oyuncumuzu oynatmadık. Bir kulübe sallarken önce gerekli araştırmaları yap, ondan sonra salla

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...