Salı, Eylül 25, 2012

Müfit Erkasap Küçükçekmece'yi ziyaret etti

Galatasaray Spor Kulübü Akademi Lig Sorumlusu Müfit Erkasap, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Birliğini ziyarette bulundu.

Erkasap: Amatör Liglerdeki sorunları biliyor ve tekip ediyoruz
Ziyaret de ilçedeki spor kulüpleri Başkanları ile bir araya gelen Erkasap, ''Amatör spor kulüplerimizin sorunlarını biliyor ve takip ediyoruz. Bu anlamda damarlarımızdan biri olan amatör takımlarımıza bundan sonra beraber çalışmak onlarla istişare etmek sorunlarına bir nebze olsun yardımda bulunmak, amaçlarımızdan biri sporcu, antröner, sağlık, tesis konularında eğitimler yapmak. İlçenizde ve tesislerimizde bu konularla ilgili çalışmaları hep beraberce sürdüreceğiz. Bu işin devamlılığı ve kesintiye uğramaması içinde Galatasaray A.Ş. ile Küçükçekmece Kulüpleri Birliği sizlerin imzasıyla bir protokol gerçekleştirdi. Bu bizim içinde sizler içinde geç kalınan bir başlangıçtır. Artık Önümüze bakarak sporun ortak paydasını yaygınlaştırmak biz spor adamlarının önceliği olmalıdır. Sizlere bu gün hediye niyetiyle 20'şer adet futbol topu getirdik. Bu vesileyle yeni sezonun tüm kulüplerimize hayırlı olmasını dilerim''dedi.


Gençtürk: Doğru işlere çomak sokmak isteyenlere fırsat vermeyin
Küçükçekmece Kulüpler Birliği Başkanı Seymen Gençtürk, ''öncelikle ilçede spor adına kim ne derse desin hizmete devam edileceğini bütün profesyonel kulüplere eşit olduğumuzu, amacımız Tür futboluna ve sporuna hizmet etmek olduğunu, bu konuda ben amatör spor kulüplerin yanında olan tüm profesyonel kulüplerimize spor adamlarımıza huzurunuzda teşekkür ediyorum. Ayrıca şunu özellikle ifade etmek istiyorum. İlçemiz sporla anılan üreten, şampiyonlar çıkartan, Kulüp başkanlarının, Teknik Direktörlerinin örnek alınan bir ilçe konumuna doğru gitmesi en büyük hedefimiz. Sizlerden tek isteğim yapılan doğru işlere çomak sokmak isteyenlere fırsat vermeyin. Bu vesileyle burada bizleri ziyarete gelen Müfit Erkasap Hocam ve Savaş Cam beyefendiye teşekkür ederim'' dedi.

HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE
 

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 1 Mayıs 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul 2. Amatör Lig'de bugün erteleme maçları oynandı...