Pazar, Eylül 30, 2012

Kaynarca zaferle dönüyor

 FERAHSPOR  : 2  KAYNARCASPOR  : 3

İstanbul 1.Amatör Lig 14.Grup'ta Kaynarcaspor eksik kaldığı maçta Ferahspor'u geçti.
 
Karşılaşmanın başlarında 10 kişi kalan Kaynarca, ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. İkinci yarının başlarında farkı bire indiren Ferah, ardından rakibinin golüne engel olamadı. Son dakikalarda kazandığı gol yeşil beyazlılara fayda getirmedi. Konuk ekip iki oyuncusu daha kırmızı kart gördüğü için ikinci yarının büyük bölümünü sekiz kişi oynadı.

Kaynarca adına golleri Abdullah (2) ve Ali kaydederken, ev sahibi Ferah'ın gollerini Ahmet ve Murat attılar. Kaynarca'dan Mustafa, Gökhan ve Ali kırmızı kart ile oyun dışı kaldılar.

5. haftada Ferah zorlu Şile deplasmanına çıkarken, Kaynarca evinde Kartalgücü ile karşılaşacak.

HABER : Erdem G

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Erdem' in fotoğrafları çok kötü arkadaş, siteye koyerken kimse uyarmıyor mu elemanı? sorun elemanda değil fotoğraf makinesi sanırım sorunlu. Özellikle siyah renk formalarda çok belli oluyor.Ayrıca Fotoğraflarda pixeller çok belli.

Adsız dedi ki...

enteresandır kimse uyarmıyor elemanı. makine sorunlu değil ancak eski. piksel sorunu var, ama 10 bin dolar olmayan makine/lens kombinasyonu ile akşam gölgesinde spor fotoğraflarını yaklaşık 40 metreden nasıl düşük iso'da çekmek mümkün, belki söylerseniz faydası olur, düzeltiriz bundan sonra.

siyah renk veya patlayan renkler konusuna da değineyim. yeni edindiğim capture nx2 programı ile oynayarak öğrenmeye çalışıyorum. bazen ayarı fazla kaçırıp kontrast veya doygunluk dengesini bozunca sorunlu fotoğraflar çıkıyor. düzeltmeye vaktim olmuyor.

bir de bahsetmemişsiniz ama ışık dengesi bozuk resimler çıkabiliyor zaman zaman sitede. bunun nedeni de ışık ölçümünü noktasal alıp fotoğrafları haber yetişsin diye oynamadan atmam. alan ölçümü yaptığımda netlik problemi olduğunu tecrübe ettiğim için bu yoldan ilerliyorum. makine ile ilgili ya da ayarla ilgili bir tavisyeniz varsa seve seve denerim.

benim iki seçeneğim var. bu fotoğrafları paylaşırım veya paylaşmam. ben paylaşmayı seçiyorum. sizin de iki seçeneğiniz var bakarsınız ya da bakmazsınız.

erdem

mae dedi ki...

Çok nadiren de olsa Erdem abinin de fotoğraflarında sıkıntı olabilir ama çok nadiren. Ancak şu da var ki; Erdem abinin fotolarına laf söyleyen taş olur!!!

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.