Çarşamba, Eylül 26, 2012

Gönen Belediyespor'da rotasyon sinyali

Bölgesel Amatör Lig 9.Grupta mücadele eden Gönen Belediyespor, ligin 2.haftasında konuk olacağı Yalova Armutlu Belediyespor maçı hazırlıklarına başladı.  Lige 0-0'lık Balıkesir Belediyespor karşılaşması ile start veren yeşil beyazlı ekip, hafta sonunda deplasmanda karşılaşacağı Yalova Armutlu Belediyespor karşısında Balıkesir Belediyespor maçındaki kadrodan farklı bir 11’le sahaya çıkacağı sinyallerini verdi.

Dün yapılan sabah antrenmanına oyuncular ısınma hareketleri yaparak başladılar. Saat 10.30’da başlayan antrenman öncesinde sahaya gelen Teknik Sorumlu Yüksel Öksüz ve yardımcı Antrenör Cengiz Bıyıklı futbolcuların çalışacağı istasyonları oluşturdular. Yeşil-beyazlı oyuncular ısınma çalışmasından sonra istasyonlara geçerek burada antrenmanı sürdürdüler. İzinli olan Emin ve kaptan Sertaç çalışmada yer almadı. Günün ikinci çalışması ise akşam saatlerinde yapıldı.



Yalova Armutlu Belediyespor karşılaşmasın sentetik çim sahada oynanacak olmasından dolayı Teknik Sorumlu Yüksel Öksüz, oyuncularının maçta etkilenmemesi için bugünkü çalışmalarını sentetik çim sahada yapma isteğini yönetime bildirdi. Bandırma Sanayi sahasında çalışma yapmak için harekete geçen yönetim, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne yazılı başvuru yaparak, bu kurumdan olumlu cevap aldı. Gönen Belediyespor bu gün ve yarın yapacağı çalışmalarını bu sahada yapacak.


Kadroda değişiklik olabilir
Balıkesir Belediyespor maçına ilk 11’de çıkan oyuncuların mücadelelerinden memnun olduğunu önceki açıklamalarında dile getiren Yüksel Öksüz, kadroda değişiklik yapabileceğini, bunun da sebebinin ideal 11’i bulmak olduğunu belirtti. Zaman kavramının kendileri için çok önemli olduğunu da dile getiren tecrübeli teknik adam, Armutlu karşısına hem ligde hem de deplasmandaki ilk galibiyetlerini almak için çıkacaklarını söyledi.

Yolculuk Cumartesi

30 Eylül Pazar günü saat 14.30’da Yalova deplasmanında Armutlu Belediyespor karşısına çıkacak olan yeşil beyazlı oyuncular maçtan bir gün önce bu şehre giderek kampa girecekler.

HABER-FOTOĞRAF: NEDİM KIRAN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.