Pazar, Eylül 30, 2012

Eksik Kemah Kartal'dan puansız dönüyor

 KARTALGÜCÜ  : 2  İSTANBUL KEMAHSPOR  : 0

İstanbul 1.Amatör Lig 14.Grup'ta Kartalgücü, sahasında karşılaştığı Kemahspor'u mağlup ederek düşme hattının üzerine çıktı. Kemah bu sonuçla alt sıralarda kaldı.

Kartalgücü'ne galibiyeti getiren golleri Namık ve Cihat kaydettiler. Kartalgücü başkanı Osman Ünal, maç sonrasında Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada çok düşük maliyetli bir takım ile mücadele ettiklerini vurgulayarak, amaçlarının ligi düşme hattının uzağında bitirmek olduğunu söyledi.

Kemahspor başkanı Hüseyin Çakmaktaş ise karşılaşma öncesinde 14 arkadaşları ile yollarını ayırdıklarını, dolayısı ile Kartalgücü karşısına gençler takviyeli bir kadro ile çıktıklarını söyledi. Çakmaktaş, maça 13 kişi ile gelebilen Kemah'ta yedek kalecilerinin bu maçta savunmada oynamak zorunda kaldığını da sözşerine ekledi. Önümüzdeki günlerde takıma takviye yapmak için eski oyuncularına çağrı yaptıklarını söyleyen Çakmaktaş, 3-4 eski oyuncunun takıma tekrar katılacağını belirtti. Bunun yanında Kemahspor başkanı, eski ve yeni rakiplerinden yapılan yardım önerilerine çok müteşekkir olduğunu belirterek, Harbiş, Heybeliada ve Tokatköy başkanlarına özellikle sitemiz aracılığı ile teşekkür etti.

HABER : Erdem G
FOTOĞRAF : www.kemahspor.com

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...