Pazar, Eylül 30, 2012

Modafen gözünü zirveye dikti


 MODAFEN İÖO  İCADİYESPOR  :

İstanbul 1.Amatör Lig 17.Grup'ta Süper Amatör'ün favorilerinden Modafen'e  puansız İcadiye önünde bir devre yetti.

Karşılaşmaya Görkem'in ayağından şok bir gol ile başlayan İcadiye, ilk yarı boyunca sarı yeşillilere  sıkıntılı anlar yaşattı.

İkinci yarıda İcadiye'nin kilidini açmayı başaran Modafen ardı ardına gelen Engin (2), Hüseyin, Emrah ve Yunus Emre'nin golleri ile farklı galibiyete uzandı.

Maçtan sonra görüşlerini Yerel Futbol'a açıklayan İcadiye teknik sorumlusu Nefi Erenoğlu, Modafen'in grupta kendi rekabet ettikleri takımlar arasında olmadığını, korkulu rüya görmemek için önlerindeki maçlardan kazanacakları puanlara odaklandıklarını belirtti. Modafen teknik sorumlusu Tamer Gürsan ise ilk yarıda önceki maçlardaki gibi gol iştahı nedeni ile hatalar yaptıklarını söylerken, ikinci yarıda çok üstün oynayan tarafın kendileri olduğunu vurguladı. Gürsan, altyapısı ve yapılanması ile Modafen'in çok önemli atılımlar arifesinde olduğunu da sözlerine ekledi.

5. haftada Koşuyolu Modafen karşılaşması Süper Amatör yarışında önemli bir viraj olacak. İcadiye ise Alemdağ'da diğer bir iddialı ekip olan Kurtköy'ü konuk edecek.

HABER : Erdem G


Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.