Çarşamba, Eylül 26, 2012

Açabey: Haddimizi bilerek sahaya çıkacağız

Fenerköyspor Kulübü Teknik Direktörü Tansu Açabey yaptığı özel açıklamasında; “Çengelköy takımının gücünün farkındayız.  Bunun için de sahaya haddimizi bilerek çıkacağız” dedi.


Hafta sonu Kocasinan karşısında farklı galip gelerek dikkatleri üzerine çeken Fenerköyspor’da hoca Tansu Açabey Çengelköy maçı öncesi sakatlardan dert yandı. Genç teknik adam yaptığı açıklamasında; “Kocasinan maçında aldığımız galibiyet sevindiricidir. Ancak bu sevinç adeta kursağımızda kaldı. Kocasinan maçının ardından sakatlar ordusu gibi olduk. Kocasinan maçında canını dişine katan tüm oyuncularıma teşekkür ederim.

Sakatlıklar belimizi büküyor
Bu hafta bana göre grubumuzun en iyi takımlarından olan Çengelköy ile deplasmanda mücadelemizi vereceğiz. Kocasinan maçında sakatlanarak hafta sonu oynayacağımız olması zor görünen oyuncularımızın varlığı bizim oyun anlayışımızı zor durumda bırakacak gibi gözüküyor. Deniz, Uygar, Onur Çelik, Muhammet, Yasin ve Burak’ın sakatlıkları oldukça ciddi durumda. Hafta içi idmanlarına bu oyuncularımızdan yoksun olarak devam ediyoruz. İlk iki haftada olduğu gibi bu zorlu deplasmana da 15-16 kişilik oyuncu kadrosu Çengelköy karşısına çıkacağız. Amacımız centilmence mücadelemizi verip sahadan puan almaya çalışacağız” dedi.

HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.