Pazar, Eylül 30, 2012

Ayazağaspor, yine iyi oynadığı maçı kaybetti

AYAZAĞASPOR: 1 GAZİ MAHALLESİSPOR: 2
İstanbul Süper Amatör Lig 6. 4.hafta karşılaşmasında Ayazağaspor ile Gazi Mahallesi, Ayazağa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldiler. Karşılaşmayı konuk ekip Gazi Mahallesi 2-1 kazanarak bu sezon ki ilk galibiyetini aldı. Ayazağaspor yine iyi oynadığı bir karşılaşmayı kaybederek 4 puanda kaldı.


Gazi Mahallesi’nin gollerini 20. dakikada Emre ve 82.dakikada Sinan atarken, Ayazağaspor’un tek golü 75. dakikada Naim’den geldi. Naim 40 metreden attığı gol ile tribünlerden büyük alkış aldı. 

Bu önemli karşılaşmayı çok sayıda Ayazağaspor taraftarı ile az sayıda Gazi Mahallesi taraftarı takip etti. Takımlarını deplasmanda ki bu zorlu mücadelede yalnız bırakmayan az sayıda ki Gazi Mahallesi taraftarı ile Ayazağa taraftarı karşılıklı olarak  tezahüratlarda bulundular. Ayazağa taraftarı 90 dakika boyunca takımlarını desteklerken, karşılaşmanın başında ve karşılaşma sonrasında iki takımı el ele tribünlere çağırdı. Karşılaşma sonrasında Ayazağaspor taraftarı Gazi Mahallesi oyuncularını ve taraftarlarını stat çıkışına kadar yolcu etti. Son zamanlarda statlarda görmeye alışık olmadığımız her şey vardı bugün Ayazağa Atatürk Stadı'nda. Ayazağaspor taraftarının bu davranışını tüm statlarda görmek en büyük dileğimiz…

Karşılaşmanın 70. dakikasında Tolunay ceza sahasının hemen üzerinde Erkan tarafından düşürüldü. Karşılaşmanın hakemi tereddütsüz bir şekilde kırmızı kartını gösterdi ve kalan dakikalarda Gazi Mahallesi son 20 dakikayı 10 kişi tamamladı. 


Ayazağaspor 90. dakikada Ferdi ile sağ kanattan atak geliştirdi. Ferdi’nin ceza sahasına girer girmez ortaya çıkardığı top Gazi Mahallesi defansı tarafından çıkarıldı. Bu pozisyon sonrasında Ayazağasporlular tarafından penaltı itirazları oldu fakat karşılaşmanın Hakemi oyunu devam ettirdi. Genel olarak 90 dakika boyunca karşılaşmanın sonucuna etki edecek bir hata yapmadıkları gözlendi.




Sonuç olarak bugün Gazi Mahallesi Ayazağa Atatürk Stadında 2-1 galip gelirken, Ayazağaspor oynadığı oyun ile tribünlerin büyük alkışını aldı. Sahada kazanan Gazi Mahallesi olurken, tribünlerde kardeşlik, dostluk kazandı. Karşılaşmanın sonunda tribünde bulunan herkes iki takımı da el ele kol kola tribünlere çağırması, mağlup olan bir takım taraftarının bugün yaptığı en güzel şeylerden biriydi…



STAT: Ayazağa Atatürk Stadı
HAKEMLER: Gökmen Dağ, Barış Esa, Cüneyt Yıldız
AYAZAĞASPOR:
Seyitcan, Naim, Ersan, Ersin, Emre, Mesut, Ferdi, Ulaş, Tolunay, Mete, Tugay
GAZİ MAHALLESİSPOR:
Serhan, Çağlar, Erkan, Arif, Can, Ali, Fatih, Emre, Cengiz, Sinan, Çağlar
SARI KARTLAR:
  Fatih, Cengiz (Gazi Mah.), Naim, Ersin, Halit (Ayazağa)
GOLLER:
dk.20 Emre, dk.75 Naim, dk. 82 Sinan

HABER-FOTOĞRAF: TURGAY TOKEL

4 yorum:

Adsız dedi ki...

gazi iyi işler yapacak herzamankigibi

Adsız dedi ki...

haberı yapan arkadas 90 dak.boyunca taraftarın ıyı nıyetınden bahsedıyo 70 dakıkada gazi mah.futbolcularına ana avrat kufur eden heralde ayazaga taraftarı degıl mac sonunda takımı cagırmalarındakı sebeb te 2 macın gazıde olucak olması 40 metreden attıgı mutıs golu alkıslamıslar adam orta yaptı gol oldu obıle ınanamadı

Adsız dedi ki...

bende dün maçtaydım çok güzel karşıladılar bizi ayazağılı taraftarlar ama bizim takım maçta 2. 1 öne geçtikten sonra takımıza ettikleri küfür yakışmadı ayazağı tarftarına o küfürlarden sonrada maç sonunda iki takımı türübüne çağırdılar bende 2 maçın gazide olmasından kaynaklıdır bu türübüne çağırmaları şimdi bizdemi 2 maçta ayazağını maç başında alkışlayıp türübüne çağırıp sonra küfürmü edelim böyle şeyler ayıptır hepimizin anası bacısı var bence ettikleri küfürler dostluk içinde başlayan maça gölge düşürdü maçın yorumunu yapan arkadaş bunlardan bahsetmemiş evet ayazağının atığı gol de adam orta yaptı gitti gol oldu ayazağı çok iyi oynadığı maçı kaybeti demiş yorumcu arkadaş ilk 20 dakika sahalarından bile çıkamadılar taki gazi 10 kişi kalandek o zaman baskı kurdular buda normeldir.

Adsız dedi ki...

O kadar güzellik oldu, sizin 3 numara yuzunden bir ara gerginleşti 15 20 sanıye kufur edildi ama hemen susturuldu. bunları soylemezsınız ama. Ayazağa kimseden cekınmez her yere gelir herkes rahat olsun. Gaziyi iyi karşıladık, iyi gonderdik. orada gorusmek uzere.

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...