Cuma, Eylül 28, 2012

Esenler’de ‘dev’ stadyum yükselecek

Esenler Belediyesi, 16 bin 500 kapasiteli yeni Esenler Stadyumu’nu ilçeye kazandırıyor.

Spor alanında yaptığı yatırımlara her geçen gün bir yenisini daha ekleyen Esenler Belediyesi, Esenler Kemer Stadyumu’nun ilçe stadının FIFA normlarına uygun olarak mevcut yerinde yeniden projelendirme çalışmalarına başladı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 2012 İstanbul Dünya Spor Başkenti programı kapsamında yapılacak olan yeni stadyum, 16 bin 500 kapasiteli tribüne sahip olacak.

İlçenin en önemli ihtiyaçlarından biri olan otopark ihtiyacı da bu proje kapsamında çözümlenecek ve bin 500 araçlık otopark yapılacak. Proje tamamlandığında; yepyeni yüzüyle Esenler halkının hizmetine sunulacak yeni stadyum, 1000 kişilik tribüne sahip yüzme havuzu, 3 ayrı müsabakanın yapılabileceği kapalı spor salonları, Kültür Meydanı olacak şekilde tasarlanan 2 adet meydan ve rekreasyon alanları, konferans salonu, çok amaçlı salonlar, eğitim odaları, soyunma odaları, hakem odaları olmak üzere tam donanımlı olarak hizmet verecek.

Esenler için büyük yatırım
İçinde spora dair her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü yeni stadyumun Esenler için çok önemli bir yatırım olduğunu söyleyen Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, yeni stadyum için sona geldiklerini belirtti. 

Yerel Futbol Sitesi

3 yorum:

Adsız dedi ki...

üSKÜDARDA BU TESİSLERDEN 5 TANE VAR :):):):):)))))))))))))

adsız dedi ki...

başka balda nede3 liğide takımyok

Adsız dedi ki...

Bayrampasa bld. Olan stadi yikip toplu konut yapmayi dusunuyormus bos olan yerlerede( mega ceterin ustu ve hidayet turkoglu tesislerinin yani) hali sahacilara verip ranta hozmet ediyo

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...