Çarşamba, Eylül 26, 2012

Gültepe Özgençlikspor'da keyifler yerinde

İstanbul Süper Amatör Lig'de yer alan Gültepe Özgençlikspor, Şişli Sanayi karşılaşmasının hazırlıklarını Küçükçekmece Yeşilova Esnaf tesislerinde yaptığı idmanlarla sürdürüyor. Yaptığı son idmanda kulüp Başkanı Turan Güneş futbolculara sürpriz yaparak baklava ikram etti. 

Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Gültepe Özgençlikspor Anıl Yılmaz nezaretinde hafta son oynayacakları Şişli Sanayi maçı için çalışmalarını sürdürdü.




Kalemiz kapalı

Gültepe Özgençlikspor takımın kalecilerinden Fatih, Burak, Hasan ve Orhan kaleyi korumak için büyük yarış verirken 4 kalecinin de hepsi kaleyi korumaya hazır durumda.



Kulüp Başkanı Turan Güneş ve yönetim kurulunun da izlediği antrenmanda Teknik direktör Anıl Yılmaz, 2 saat yaptırdığı idmanda futbolcuların hırslı olması gözlerden kaçmazken Aykut ve Onur hafta sonu oynadığı Ortaköy maçında sakatlanması neden ile çalışmalara katılmadılar.




Teknik Direktör Anıl Yılmaz yaptığı açıklamada, ''lige Bakırköyspor beraberliği ile başladık. Daha sonra kendi evimizde oynadığımız K.Karabekir Mevlana maçı hiç beklemediğimiz farklı skorla mağlup olmamızla birlikte şok yaşadık. K.Karabekir Mevlana maçını unutup ligin üçüncü haftası deplasmanda gurubunuzun güçlü takımlarından Ortaköyspor ile karşılaştık. Ortaköyspor maçında çok iyi bir takım vardı. Koşan, yardımlaşan, gol pozisyonlarına giren ve girdiği pozisyonları gol yapan bir takım vardı. Üç puanı alarak moral bulduk.Bu hafta kendi sahamızda oynayacağımız Şişli Sanayi maçı çok zorlu geçecek. Ne zaman ne yapacağı belli olmayan ve çok iyi bir savunması olan bir takım. Bunun bilincindeyiz. Önlemlerini alıp bu haftayı da üç puanla kapatmak istiyoruz'' dedi.




HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...